Jump to content

[Aplicatie retrasa]Aplicatie .BurN - Greed.

Recommended Posts

Posted
★ Nume real: Marius-Cristian.

★ Nickname pe server: Greed.

★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Greed.

★ Varsta reala: 17 ani.

★ Realizari pe server: Multiple rank 5-uri in FH, precum si aproape 800 de ore jucate.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt un baiat matur, cu simtul umorului si timid. Chiar daca sufar de retragere sociala, imi place sa imi fac prieteni si sa tin legatura cu ei, tocmai acesta este motivul pentru care doresc sa intru in clan.

★ Pe cine cunosti din clan?: Cunosc unii membri cu care am fost coleg in Taxi SF, in perioada lui octombrie-noiembrie a anului trecut, dar si pe unii colegi actuali din LVPD.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Doresc sa acumulez un FH cat mai curat, in cat mai multe tipuri de factiuni.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Am avut un kick datorita faptului ca am incurcat /wt cu /tx. Am avut 2 ban-uri timp de 3 zile pentru tentativa inselatorie, chiar daca a fost facuta in gluma, dar si pentru auto-clicker.

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa fac parte din clan deoarece consider ca este unul din putinele clanuri ramase cu membri OK, deoarece am cateva cunostinte pe aici, si imi doresc, de asemenea sa imi fac prieteni noi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.