Jump to content

Aplicatii - 10 membri

Eugen
 Share

Recommended Posts

Aplicatii

In general ne bazam pe comportamentul din joc si felul de exprimare in aplicatie, evident ca si faction history-ul va fi luat in considerare. Depinde. Voi accepta fix cati am nevoie sa fac clanul inapoi la 100. Nu ma voi uita la aplicatii de 2-3 cuvinte.

Nickname pe server (+ anterioare):

Varsta:

Level:
Vechime pe server:
Link profil panel:
Ce alte jocuri joci?:
Ai fost banat vreodata?:
Ce faci in timpul liber?:
Descrie-te pe scurt:
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:
Ai mai fost in [A]?: 

Cu cine te intelegi din clan?: 

De ce [A] si nu alt clan?:

De ce crezi ca meriti in clan?

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:
  • Upvote 2

Nickname pe server (+ anterioare): Panda. anterior Dr@g0nu

Varsta: Am 16 ani.
Ore jucate: 1414 ore jucate.

Level: Am level 38.
Vechime pe server: Am o vechime de 2 ani si 7 luni.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Panda. cu . la final.
Ce alte jocuri joci?: CS GO, am jucat competitiv cu tine, cand erai pe live.
Ai fost banat vreodata?: Da, de 2 ori pentru crash la tw si tentativa vanzare cont, mai vechi.
Ce faci in timpul liber?: Ma plimb sau ma joc fotball.
Descrie-te pe scurt: Ma numest Stefan Cristian, am 16 ani si sunt din Iasi. Am cei 7 ani de acasa si imi place sa imi fac prieteni noi.

Ma integrez destul de repede intr-un grup sau intr-o comunitate noua. In timpul meu liber merg cu prieteni mei la plimbare sau mergem sa jucam fotball.

Sunt o persoana destul de sociabila, dar timida, in general spun cand ceva ma deranjeaza la o persoana intr-un mod care sa nu fie urat.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Rank 5 cu responsabil si 60 days.
Ai mai fost in [A]?: Nu am mai fost, dar orice se poate.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea playerilor, adica nu am tangente cu vreun membru. Toti membri sunt ok, deci nimeni nu cred ca nu s-ar intelege cu ei.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan frumos, capabil si foarte recunoscut pe comunitatea BuGGeD.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece cred, ca pot fi capabil sa intru si in clan-uri foarte bune, pentru ca eu cred in mine.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Normal, chiar peste. Desi in ultima saptamana nu prea am fost eu prea activ, dar o sa recuperez.
Edited by PanDa69

Nickname pe server (+ anterioare): JacksoN

Varsta: 15 ani
Ore jucate: 1550+

Level: 43.
Vechime pe server: 2 ani jumătate.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/jackson
Ce alte jocuri joci?: Minecraft și Counter-Strike.
Ai fost banat vreodata?: Nu.
Ce faci in timpul liber?: Ies pe afară cu prietenii.
Descrie-te pe scurt: Nu prea sunt obișnuit să mă caracterizez, dar în acest caz o voi face. Nu îmi plac certurile..dacă cineva mă agresează verbal nu îl bag în seamă, îmi văd de treaba mea. Nu îmi place să mă bag în treburile altora. Ca hobby am plimbatul cu bicicleta vara iar iarna nu sunt prea sigur pe mine. Îmi place să ascult muzică, să socializez cu prietenii și să mă distrez la maxim.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 75 zile, rank 5.
Ai mai fost in [A]?: Da, și am fost scos pe inactivitate la 150 de zile.

Cu cine te intelegi din clan?: OtoV, Iulian[bubu], Ramses, Cattalina, Hefaistos., RobinAlex., Hobbit, și mai mulți.

De ce [A] si nu alt clan?: Este cel mai respectat clan de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan?: Asta este decizia liderului, eu pot spune că merit pentru că am un comportament ok cred.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da.
Edited by J A C K S O N

Nickname pe server (+ anterioare):Snow.

Varsta:15 ani.
Ore jucate:531.

Level:24.
Vechime pe server:1 an.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/WiZZeL
Ce alte jocuri joci?:Cs,SA:MP.
Ai fost banat vreodata?:Nu nu am fost banat.
Ce faci in timpul liber?:Ies cu prieteni pe prin oras.

Descrie-te pe scurt:Salut!Ma Numesc Mario am 15 ani si sunt,dint Timisoara,Niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu. Pur şi simplu nu ştiu ce sa zic, desi ar fi atat de multe lucruri de spus despre mine. Pai, in primul rand sunt o persoana normala, cu preocupari normale şi care nu poseda absolut nimic ieşit din comun. Imi place sa ajut si nu cer acest lucru in schimb ci prefer sa fiu o persoana pe care te poti baza oricand in functie de posibilitatile omenesti. Însa acest lucru îl detest sa fie dus pana la extrema unde esti luat de fraier pur si simplu din prea multa generozitate sau bunatate. Imi place sa citesc si sa ma uit la Anime / seriale sau filme. Ador dulciurile si sa joc fotbal. Cam atat imi vine in minte acum despre mine, restul sper sa-l descoperiti dumneavoastra.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Paramedic 100,days rank 5.
Ai mai fost in [A]?: Nu nu am mai fost in acest Clan.

Cu cine te intelegi din clan?:Ronbay7u7

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece Este un clan specia-l pentru mine.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu stiu deoarece ca vreu sa intr-u in acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Cred ca da.

Nickname pe server (+ anterioare):WiZZeL

Varsta:15 ani.
Ore jucate:531.

Vechime pe server:1 an.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/WiZZeL
Ce alte jocuri joci?:Cs,SA:MP.
Ai fost banat vreodata?:Nu nu am fost banat.
Ce faci in timpul liber?:Ies cu prieteni pe prin oras.

Descrie-te pe scurt:Salut!Ma Numesc Mario am 15 ani si sunt,dint Timisoara,Niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu. Pur şi simplu nu ştiu ce sa zic, desi ar fi atat de multe lucruri de spus despre mine. Pai, in primul rand sunt o persoana normala, cu preocupari normale şi care nu poseda absolut nimic ieşit din comun. Imi place sa ajut si nu cer acest lucru in schimb ci prefer sa fiu o persoana pe care te poti baza oricand in functie de posibilitatile omenesti. Însa acest lucru îl detest sa fie dus pana la extrema unde esti luat de fraier pur si simplu din prea multa generozitate sau bunatate. Imi place sa citesc si sa ma uit la Anime / seriale sau filme. Ador dulciurile si sa joc fotbal. Cam atat imi vine in minte acum despre mine, restul sper sa-l descoperiti dumneavoastra.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Paramedic 100,days rank 5.
Ai mai fost in [A]?: Nu nu am mai fost in acest Clan.

Cu cine te intelegi din clan?:Ronbay7u7

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece Este un clan specia-l pentru mine.

De ce crezi ca meriti in clan? Nu stiu deoarece ca vreu sa intr-u in acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Cred ca da.

Nickname pe server (+ anterioare): .CHiRi anterior Chirila.Jr

Varsta:14
Ore jucate:585

Level:28
Vechime pe server:3ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.CHiRi
Ce alte jocuri joci?: CS:GO , GTA5
Ai fost banat vreodata?:Nu, nu am fost.
Ce faci in timpul liber?:Mi-l dedic familiei si prietenilor.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Chirila Adrian si locuiesc in Hunedoara judetul Lupeni am varsta de 14ani si sunt o fire glumeata. Imi place sa fac glume cu bun gust . Am cei 7 ani de acasa !
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:44
Ai mai fost in [A]?: Nu.

Cu cine te intelegi din clan?:  Majoritatea.

De ce [A] si nu alt clan?: Sunt multi prieteni si este un clan respectat.

De ce crezi ca meriti in clan?: Am un FH reusit si am un level cat de cat decent.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da

Nickname pe server (+ anterioare): NOD32, ShaDe.

Varsta: Am 17 ani
Ore jucate: 1519

Level: 39
Vechime pe server: 3 ani

Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/NOD32
Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimica inafara de samp.
Ai fost banat vreodata?: Da, pentru 3/3 dar sunt vechi rau.
Ce faci in timpul liber?: Ma joc samp, imi place foarte mult sa ma joc samp.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat bun, marinimos stiu sa glumesc cand e cazu, sunt si foarte serios atunci cand trebuie.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Taxi SF 107 days rank 5

Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea membriilor care sunt si la mine in factiune.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca aici am multi prieteni.

De ce crezi ca meriti in clan? Deoarece consider ca sunt un baiat serios, cu capu pe umeri si indeplinesc cerintele.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur ca da.

Nickname pe server (+ anterioare): Cristina, nickname anterior: QuiMBy.

Varsta: Am minunata varasta de 15 ani.
Ore jucate: 928

Level: 33
Vechime pe server: Am aproximativ 3 ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Cristina
Ce alte jocuri joci?: La momentul actual mai joc: Counter Strike 1.6, Counter Strike: Globall Offensive.
Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat pentru auto-clicker dar s-a gresit id-ul.
Ce faci in timpul liber?: Imi petrec timpul liber in mare parte cu familia sau cu prietenii prin diferite activitati distractive.
Descrie-te pe scurt: Sunt o fire sociabila, prietenoasa dar si responsabila. Sunt activ, serios, capabil, glumet atunci cand este cazul si imi place sa-i respect pe cei din jurul me. Sunt o persoana care se adapteaza foarte repede intr-un colectiv. Hobby-urile mele sunt calculatorul si muzica. 

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in factiunea News Reporters, rank 5, 72 de zile.
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost dar imi doresc foarte mult.

Cu cine te intelegi din clan?:  Consider ca ma inteleg froate bine cu toti.

De ce [A] si nu alt clan?: Imi place foarte mult acest clan deoarece sunt membrii activi, responsabili si cu bun simt.

De ce crezi ca meriti in clan?: Cred ca merit in acest clan deoarece sunt o persoana activa si responsabila.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur.

Nickname pe server (+ anterioare):Shellby

Varsta:Am 15 ani.
Ore jucate: 859

Level: 31
Vechime pe server: 9 luni
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Shellby
Ce alte jocuri joci?: CS:GO, GTA V CS 1.6
Ai fost banat vreodata?: Nu
Ce faci in timpul liber?: Joc samp si ies cu prieteni.
Descrie-te pe scurt: 
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: 17 zile
Ai mai fost in [A]?:  nu

Cu cine te intelegi din clan?: Sper sa ma inteleg cu toata lumea.

De ce [A] si nu alt clan?: ca este cel mai frumos clan de pe servar.

De ce crezi ca meriti in clan? Ca stau destul de mult pe joc 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da si mai mult.

Nickname pe server (+ anterioare): MaXeP, AlinS, D4u-m4g1e

Varsta:15 ani
Ore jucate:1000.71 ore jucate.

Level:33
Vechime pe server: 1 an.
Link profil panel :http://redpanel.bugged.ro/profile/MaXeP[]
Ce alte jocuri joci?: CS:GO
Ai fost banat vreodata?: Da.
Ce faci in timpul liber?: Sa:mp, fotbal
Descrie-te pe scurt: Sunt o persoană sociabilă si respectuoasă
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru că Alliance is the best.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru că sunt respectos, imi văd de treabă.
Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, desigur.

Nickname pe server (+ anterioare):cK.MISTERU

Varsta:16
Ore jucate:1294

Level:45
Vechime pe server:3 ani
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/cK.MISTERU
Ce alte jocuri joci?:Joc doar SA:MP.
Ai fost banat vreodata?:Da pentru acumulare 3/3.
Ce faci in timpul liber?:Ma joc SA:MP sau ies cu prietenii mei.
Descrie-te pe scurt:Sunt un baiat cu o fire sociabila si simtul umorului. Imi place sa imi fac prieteni noi cu care sa ma distrez. Am foarte mult timp liber din cauza scolii deoarece sunt la un liceu de arte plastice.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat in LSPD si am stat 106 zile.

Cu cine te intelegi din clan?:Nu am prieteni in acest clan dar mi-as dori sa imi fac.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece de cand am inceput sa joc pe server a inceput sa imi placa si sa ma uit ca la un fel de model la cei din clanul Alliance.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am o vechime deja pe server si cred ca a venit si timpul meu sa intru in acest clan.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Desigur, si mai mult.

Nickname pe server (+ anterioare):GabrielC. Nu am niciun nume anterior.

Varsta:16 ani.
Ore jucate:472.

Vechime pe server:2 ani.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/GabrielC,
Ce alte jocuri joci?:Joc doar SA:MP.
Ai fost banat vreodata?:Nu.
Ce faci in timpul liber?:Ma joc la pc, imi fac temele si ies cu prietenii.
Descrie-te pe scurt:Sincer, sociabil si cu cei 7 ani de acasa.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Cel mai mult am stat 80 de zile si am stat pana la rank 5.
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost in acest clan.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu Andreiutz.

De ce [A] si nu alt clan?:Este un clan cu membrii foarte buni si foarte activii. Este un clan cu foarte mult potential.

De ce crezi ca meriti in clan?Deoarece am un trecut bun.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.

Nickname pe server (+ anterioare): BrO[2]

Varsta: Am 18 ani.
Ore jucate: 1197 ore jucate.

Level: Am level 39.
Vechime pe server: Aproximativ 1 an jumatate.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/BrO[2]
Ce alte jocuri joci?: Pierd timpul cu Cs Go fi Fifa 2007.
Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat.
Ce faci in timpul liber?: In ultima vreme imi petrece timpul liber invatand pentru Bac, dar mai bag cate o iesire cu prietenii pe afara la un fotbal.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Catalin, am 18 ani si sunt din Targu Neamt, sunt o fire sesibila uneori, un tip mai petrecaret, ador iesirile de sambata seara, destrabalandu-ma cu prietenii.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Sf Bikers, am avut rank 5 si 105 zile petrecute de oameni minunati si mai putin minunati.
Ai mai fost in [A]?: Da, am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Am mai multi prietenii cu care ma inteleg aici, dar nu prefer unul anume.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece e unul din cele mai bune clan-uri de pe server, frumos structurat, membrii care stiu sa se comporte care stiu sa respecte, membrii care nu-si bat joc.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am o anumita vechime pe server, un anumit numar de ore, sunt putin mai activ fata de ultimele luni.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cu siguranta.

Nickname pe server (+ anterioare): .Mario.[]

Varsta: 16
Ore jucate: 415

Level: 20
Vechime pe server: cateva luni 
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/.Mario.[]
Ce alte jocuri joci?: Ets 2, gta V, Far Cry Prime ++ 
Ai fost banat vreodata?: Nu 
Ce faci in timpul liber?: In timpul liber ies afara cu prietenii sau joc samp
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Mario, locuiesc în orasul Bragadiru, am 16 ani,sunt un baiat de treaba, cu capul pe urmeri, respect pe cine ma respecta, imi place sa glumesc, bineînteles in limita bunului simt, imi place sa îmi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Grove Street - rank 3 - 37days 
Ai mai fost in [A]?:  Nu 

Cu cine te intelegi din clan?: Cu mai multi playeri acum zic doar un nume Cosm1n 

De ce [A] si nu alt clan?: [A] pentru ca este un clan foarte bine organizat si este foarte popular

De ce crezi ca meriti in clan? : Nu cred ca merit in [A] dar imi incerc sansa de a fi in el 

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da :D 

Nickname pe server (+ anterioare): Ionutz inainte de asta am avut numele ChO[w]DeR.

Varsta: 17 ani.
Ore jucate: 815.

Level: 45.
Vechime pe server: Joc pe acest server de aproximativ 2 ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Ionutz
Ce alte jocuri joci?: CS:GO si Fifa.
Ai fost banat vreodata?: Nu.
Ce faci in timpul liber?: In timpul liber prefer sa imi petrec timpul iesind cu prietenii pe afara sau facand niste activitati.
Descrie-te pe scurt: Sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa caruia ii place sa lucreze in echipa si tot ceea ce fac, fac cu propria raspundere. Sunt un baiat atent caruia ii plac provocarile si lucrurile noi.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in News Reporters in care am stat 145 de zile si am avut rank 5.
Ai mai fost in [A]?: Da.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu toti membrii nu pot spune ca m-am intelesc cu cineva bine, toti membrii sunt foarte de treaba si cu bunul simt.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca este clanul in care ma simt cel mai bine si este clanul in care mi-am dorit mereu sa intru.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca sunt un baiat calm, cu bunul simt ce ii place sa lucreze in echipa si tot ceea ce fac, fac cu propria raspundere si tot ceea ce gresesc imi asum si nu ma ascund.

Edited by Alliance Ionutz

Nickname pe server (+ anterioare):Sh0TT

Varsta:Am 14 ani.
Ore jucate:1490.

Level:49
Vechime pe server:Joc de 2 ani.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Sh0TT
Ce alte jocuri joci?:Nu mai joc alte jocuri.
Ai fost banat vreodata?:Am fost banat de mai multe ori.
Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ies cu prieteni sau ma joc pe calculator.
Descrie-te pe scurt:Numele meu este Florin, am varsta de 14 ani. O mare parte din timpul meu liber o petrec cu prieteni sau ma joc pe calculator. Sunt o fire amuzanta si uneori serioasa.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Am stat cel mai mult in Ballas rank 5, 61 de zile ( Factiune actuala )
Ai mai fost in [A]?: Nu, nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?: Hobbit, Eduard, Dead, Snake, xAndrew, Blex44, Andrei

De ce [A] si nu alt clan?:Pentru ca este un clan mai bine organizat, cu un lider capabil si la fel si co-liderii sai dar si membri care fac parte din clan.

De ce crezi ca meriti in clan?: Pentru ca sunt activ.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Da.
Edited by Sh0TT RPG

Nickname pe server (+ anterioare): Nick actual NoDmG. si nickname anterioare Keops., Daegon[] si NoDmG

Varsta: 16 ani.
Ore jucate: 2000+.

Level: 49.
Vechime pe server: Aproximativ 3 ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/NoDmG. 
Ce alte jocuri joci?: CS:GO si fifa.
Ai fost banat vreodata?: Da, 3/3 warn's si ascundere moduri ilegale.
Ce faci in timpul liber?: Ma joc si ma distrez cu prietenii.
Descrie-te pe scurt:  Ma numesc Sorin am frumoasa varsta de 16 ani, sunt un baiat ambitios cu cei 7 ani de acasa care se vad in comportamentul meu de zi cu zi. Am un caracter puternic, nu accept sa fiu tratat cu lipsa de respect de cei care ma inconjoara deorece si eu ii tratezi pe ei cu respect. Consider ca cei 16 ani ai mei nu ma reprezinta cu adevarat, si ca gandirea mea este una mult mai matura  decat normalitatea acestei varste.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult am stat in Taxi Los Santos rank 5 si 84 zile.
Ai mai fost in [A]?:  Nu am mai fost.

Cu cine te intelegi din clan?:  Robinalex., xAndrew, Hobbit, Bock.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece este un clan foarte bun cu membrii de elita, este foarte bine organizat si lider/ co-liderii pe masura.

De ce crezi ca meriti in clan?: Deoarece am o activitate foarte buna, foarte multe ore jucate si un level mare.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Cu siguranta.

Nickname pe server (+ anterioare): Gabi.[], nickname anterior Kenz.Error.

Varsta:Am 16 ani.
Ore jucate: 1450.

Level:39.
Vechime pe server: Joc SA:MP de 1 an.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Gabi.[]
Ce alte jocuri joci?: Counter Strike: Globall Offensive.
Ai fost banat vreodata?:Da.
Ce faci in timpul liber?:In timpul liber ma joc fotbal si tenis de picior.
Descrie-te pe scurt:Salut, numele meu este Gabi sunt din orasul Ploiesti, am 16 ani si sunt respectuos, sociabil, comunicativ, calm, nu imi plac scandalurile si certurile, imi place munca, atat in echipa cat si pe cont propriu. Nu imi place sa fiu mintit si nici sa fiu tradat. De felul meu nu sunt razbunator, chiar daca as fi tradat, sau mintit, nu as vrea sa ma razbun niciodata.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in Taxi LV, rank 5, 46 zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu toti membri.

De ce [A] si nu alt clan?: Fiindca clanul [A] este un clan foarte bun si au membri seriosi si activi.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit ca sunt un membru foarte activ.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Normal.
Edited by Gabi_Kz

Nickname pe server (+ anterioare):Rhew nume cont mare, Rhewss il fac acum.

Varsta:17
Ore jucate:635.

Level:28.
Vechime pe server:Aproape 3 ani.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/Rhew
Ce alte jocuri joci?:LoL,CS;GO,Metin 2, Brawlhalla, Rocket League,Warframe.
Ai fost banat vreodata?:[discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum].
Ce faci in timpul liber?:Merg la gratere, la o bere cu prieteni si sala/MMA.
Descrie-te pe scurt:Ma cheama Daniel si am varst de 17 ani, sunt o persoana calculata, care se gandeste foarte bine inainte de a face ceva care ma poate influenta, cu simţul umorului destul de dezvoltat, dar aplicat cu masura si cand este cazul. Nu sunt genul care se fereste de munca deoarece îmi place sa-mi finalizez toate proiectele incepute
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:S.I LV , rank 3, 40 day.
Ai mai fost in [A]?: -.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu mai multi membri, nu stiu fix.

De ce [A] si nu alt clan?:Mi se pare un clan super, cu o administrare buna.

De ce crezi ca meriti in clan?:Pai, sunt de cam mult timp pe Bugged, si as cam merita.

Nickname pe server (+ anterioare): In prezent joc pe contul CRiSTiKOV, in trecut nu am mai jucat pe alt cont.

Varsta: 15 ani.
Ore jucate: 823 ore jucate.

Level: Detin level 35.
Vechime pe server: Joc din data de 25.11.2015.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/CRiSTiKOV
Ce alte jocuri joci?: CS:GO.
Ai fost banat vreodata?: Imi amintesc o data ca am luat ban pentru Moduri/Programe interzise la TW, insa asta a fost de mult.
Ce faci in timpul liber?: In tmpul meu liber ma joc pe PC CS:GO si SA:MP in afara de asta merg pe afara cu prietenii mei si imi fac temele, la alte chestii nu acord timp.
Descrie-te pe scurt: Salut! Ma numesc Cristian. Locuiesc in Piatra-Neamt si sunt in clasa a-IX-a. Sa incep cu cine sunt si ce imi place sa fac. Sunt un baiat cu simtul umorului, cu cei 7 ani de acasa care pune accept pe educatie si pe bunul simt. Pun mare accept pe respectul reciproc si deseori pe respectul dintre prieteni. Acum am sa trec la ce imi place sa fac. Imi place sa ascult muzica si sa imi petrect timpul in fata calculatorului, dar si cu prietenii mei. Imi place sa interactionez cu noi persoane. Imi plac sporturile extreme si experientele inedite. Ador sa ma ocup de chestii ce tin content si entertaiment. Continui cu ceea ce nu agreez. Deseori asist la conflicte, mai ales la scoala sau in afara casei mele. Nu imi plac de nici un fel conflictele si scandalul. Prefer sa aplanez un conflict indiferent daca fac sau nu parte din el. Nu imi place sa consum bauturi alcoolice sau sa fumez. Sunt serios , generos, capabil, glumet atunci cand este cazul, imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni, sunt foarte ascultator, sunt o fire calma, nu ma enervez foarte repede, am cei 7 ani de acasa si bunul simt.

Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat Paramedic LV, rank 4, 35 zile si am fost demis pentru a intra in San Fierro Police Department.

Ai mai fost in [A]?: Nu am fost insa imi doresc sa intru.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg bine cu Hidro, Hobbit, KRAWiUS, Bock, Bush, Milu, Snake, Pustanu si Iulian[bubu] ma cunosc de pe alte jocuri si de pe site-urile/programele de socializare.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca acest clan are ca lider owner-ul serverului redl si un renume pe acest server, eu cred ca aici ai parte de toate ospitalitatile, si ai colegi cu care te poti intelege, pe langa astea cred ca oricine si-ar dori sa faca parte dintr-un clan faimos ca [A]lliance.

De ce crezi ca meriti in clan? Eu consider ca merit in clan deoarece sunt un baiat linistit, sunt foarte activ, detin factiune si am un FH destul de ok.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Desigur, acum ultima saptamana am inregistrat 25 ore se poate verifica.

Nickname pe server (+ anterioare): Gabi.[], nickname anterior Kenz.Error.

Varsta:Am 16 ani.
Ore jucate: 1450.

Level:39.
Vechime pe server:De 1 an.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Gabi.[]
Ce alte jocuri joci?: Counter Strike: Globall Offensive.
Ce faci in timpul liber?:Imi  petrec in  timpul liber sa ma joc fotball si sa ies cu baieti pe strada.
Descrie-te pe scurt:Salut, numele meu este Gabi sunt din orasul Ploiesti, am 16 ani si sunt respectuos, sociabil, comunicativ, calm, nu imi plac scandalurile si certurile, imi place munca, atat in echipa cat si pe cont propriu. Nu imi place sa fiu mintit si nici sa fiu tradat. De felul meu nu sunt razbunator, chiar daca as fi tradat, sau mintit, nu as vrea sa ma razbun niciodata.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in Taxi LV, rank 5, 46 zile.

Cu cine te intelegi din clan?: Nu ma inteleg cu nimeni in clanul [A]

De ce [A] si nu alt clan?: Fiindca clanul [A] este un clan foarte bun si au membri seriosi si activi.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit ca sunt un membru foarte activ.

Nickname pe server (+ anterioare): EPIC_HAMMER

Varsta: Am varsta de 18 ani. 

Ore jucate: Detin la momentul actual 2127 ore jucate.

Level: 45
Vechime pe server: Aproximativ 2 ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Clever
Ce alte jocuri joci?: Mai joc League of Legends, si Cs:Go.
Ai fost banat vreodata?: Da, am fost banat atat pentru acumulare de 3/3 warn's, dar si pentru amenintari.
Ce faci in timpul liber?: Adeseori, ma joc pe PC, mai ies pe afara cu prietenii, sau invat pentru scoala.
Descrie-te pe scurt: Sunt o fire calma, modesta, imi place sa imi ating intotdeauna obiectul in orice. Nu imi plac minciuna si orgoliul. Merg pe premiza, " Repecta si vei fi respectat!"
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Cel mai mult timp petrecut intr-o factiune a fost in San Fierro Police Department, detinand rank 5 si acumuland un total de aproximativ 285 de zile.
Ai mai fost in [A]?: Da, am mai facut parte din acest clan de aproximativ 2 sau 3 ori.

Cu cine te intelegi din clan?: Ma inteleg cu majoritatea, cum ar fi: Jenel, Gonzalo, Helen, DrakeZ, Eduard, Tedy, SuneT, RobinAlex., xAndrew, George4994, PACO si multi altii.

De ce [A] si nu alt clan?: Deoarece acest clan are o mare influenta asupra acestui server, acest fapt demonstrandu-l prin atutudinea fiecarui membru in acest clan, dar si colegialitatea acestuia nu lipseste, cat si umorul.

De ce crezi ca meriti in clan?: Consider ca aici am majoritatea prietenilor, si chiar mi-ar prinde bine din nou acea colegialitate, si acel umor al fiecarui membru, un alt argument ar fi pentru ca [A]lliance este unul din cele mai bune clanuri care dau dovada de comportament exemplar fapt evidentiat prin atitudinea membrilor si multe alte calitati.

Edited by Clever

Nickname pe server (+ anterioare): Am avut 2 conturi anterioare. MisTraL, si Marian_hr.

Varsta:17 ani.
Ore jucate: 717 ore.

Level: Level 30.
Vechime pe server: Sunt pe server de la inceput din 2014, dar joc pe sa-mp de aproape 5 ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/Colea_Nemtanu
Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc alte jocuri.
Ai fost banat vreodata?: Am fost banat odata, demult. 3/3 warns.
Ce faci in timpul liber?: Joc SA:mp.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Marian, am 17 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o presoana descurcareata si amuzanta. Imi place sa ma plimb cu prietenii si sa joc football. Obisnuiesc sa ajut oamenii fara a cere ceva in schimb.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in San Fierro Police Departament cu rank 3 la 60 de zile, am demisionat pentru ca nu luam rank-up chiar daca nu aveam nici o sanctiune.

Cu cine te intelegi din clan?: Eu ma inteleg cu toata lumea.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca clanul Alliance este cel mai bun clan si mai interesant clan de pe server.

De ce crezi ca meriti in clan? Pentru ca eu nu profit de aceasta ocazie.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, eu cred ca pot juca mai mult de 10 ore pe server.

Nickname pe server (+ anterioare): Am avut 2 conturi anterioare. MisTraL, si Marian_hr.

Vechime pe server: Sunt pe server de la inceput din 2014, dar joc pe sa-mp de aproape 5 ani.
Descrie-te pe scurt: Ma numesc Marian, am 17 ani si sunt din Bucuresti. Sunt o presoana descurcareata si amuzanta. Imi place sa ma plimb cu prietenii si sa joc football. Obisnuiesc sa ajut oamenii fara a cere ceva in schimb.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat in San Fierro Police Departament cu rank 3 la 60 de zile, am demisionat pentru ca nu luam rank-up chiar daca nu aveam nici o sanctiune.

De ce [A] si nu alt clan?: Pentru ca clanul Alliance este cel mai bun clan si mai interesant clan de pe server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?: Da, eu cred ca pot juca mai mult de 10 ore pe server.

Nickname pe server (+ anterioare): RenQ si nick anterioare Alec$, UrsuBinLadeN.

Varsta: Am 17 ani.
Ore jucate: 1242.

Level: 44
Vechime pe server: 2 ani.
Link profil panel: http://redpanel.bugged.ro/profile/RenQ
Ce alte jocuri joci?: Nu mai joc nimic inafara de SA:MP.
Ai fost banat vreodata?: Nu am fost banat niciodata.
Ce faci in timpul liber?: Ma juc pe pc sau ies pe afara cu prieteni.
Descrie-te pe scurt: Sunt o persoana de treaba, cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi, sa descopar multe lucruri noi si sa am parte de ele. Nu imi place sa ma cert sau ma laud. Imi place sa stau acolo unde imi este locul. Sunt o persoana descurcareata, imi place sa fac unele lucruri pe cont propriu. Incerc sa fac acel lucru cat pot eu de bine, si nu il las niciodata neterminat. Imi ajut prietenii la nevoie, oricand au nevoie de mine, sau eu de ei. Nu astept ceva in schimb de la ei pe moment. Vreau doar sa imi ramana prieteni. Imi place foarte mult si munca in echipa, dar doar atunci cand e nevoie de ea
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?: Am stat cel mai mult in factiunea mea actuala lvpd rank 3 si 31 zile.

Cu cine te intelegi din clan?:  KRAWIUS, Allex., Gonzalo, Pustanu, []SpeeD.

De ce [A] si nu alt clan?: De ce am ales [A] si nu alt clan, deoarece imi doresc de mult timp sa fac parte din el si fiindca am foarte multi prieteni aici.

De ce crezi ca meriti in clan? Cred ca merit in clar droarece sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa.

Nickname pe server (+ anterioare):PrietenoS.

Varsta:18
Ore jucate:382 ore.

Level:23
Vechime pe server:2 ani.
Link profil panel:http://redpanel.bugged.ro/profile/PrietenoS
Ce alte jocuri joci?:-
Ce faci in timpul liber?:De obiceii, ma joc sa:mp , depinde de dispozitie.
Descrie-te pe scurt:Ma numesc Radu am 18 ani si sunt din Valcea. Sunt o persoana sincera , calma cu mult bun simt si fara lipsa a celor 7 ani de acasa.
Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? Ce rank, cate zile?:Rank 5 , 69 zile.
Ai mai fost in [A]?: Da, cu alte conturi.

Cu cine te intelegi din clan?: Cu majoritatea membrilor , pregonizez ca nu am tangente cu nici un membru.

De ce [A] si nu alt clan?:Deoarece clanul Alliance este dupa parerea mea este liderul top 3.

De ce crezi ca meriti in clan?; Cred ca este clanul potrivit mie , si are o reputatie destul de mare pe aceste server.

Crezi ca poti juca peste 10 ore pe saptamana?:Cu sigurante minim 10 ore.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.