Iulianaa Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 ★ Nume real: Bogdan ★ Nickname pe server: iStyle.Beleaua ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/iStyle.Beleaua ★ Varsta reala: 18 ★ Realizari pe server: O viata de mafiot am jucat 3 ani pe acest server doar in mafi. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Mă numesc Bogdan, sunt din oraşul Tg-Jiu şi am frumoasa vârstă de 18 ani. Având în vedere faptul că sunt o persoană sociabilă şi care se implică în orice fel de activitate, chiar dacă nu am nimic de câştigat, pot spune că par o fire sensibilă care se ataşează uşor. Ştiu că este important să te implici şi să ajuţi pentru că, astfel, dobândeşti experienţă. Această experienţă te va ajuta, cu siguranţă, mai târziu, într-un anumit fel, poate nu neapărat în plan profesional, dar cu siguranţă în viaţă. Sunt acel tip de om căruia nu îi plac oamenii lăudători şi prefăcuţi, îmi place să trăiesc viaţa la maxim şi sunt un băiat sincer, glumeţ, cu cei 7 ani de-acasă, responsabil, harnic, respectuos, răbdător, perseverent, descurcăreţ, amabil, loial, pasionat de computere, îmi fac prieteni noi rapid şi pun suflet în tot ce fac. Îmi place sa înnot şi să joc fotbal. ★ Pe cine cunosti din clan?: Doar catva baieti. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung un lider sau un rank 6 foarte bun. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Am kick-uri,si un singur ban pentru 3/3 warns. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Vreau sa fac parte din acest clan deoarece imi pare un clan pus la locul lui si cu membri foarte buni ca atare vreau o sansa in acest clan este visul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlodyMann. Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Pro, am mai fost cu tine si in alte clanuri si mi s-a parut a fi o persoana de treaba, cu simtul umorului. Edited February 21, 2017 by Furnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyOfficial1997 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Contra, ai un FH groaznic + de asta clan-ul Burn nu este unul de rezerva, observ ca faci parte dintr-un clan . Edited February 21, 2017 by Furnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLRoberT Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 FH urat, imi pare rau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitza1993 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Imi pare rau, deja esti intr-un clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts