St.DeleAlli Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 ★ Nume real: Petru ★ Nickname pe server: Alonso14 ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alonso14 ★ Varsta reala: 15 ani. ★ Realizari pe server: Prietenii pe care mi i-am facut si prin faptul ca am ajuns la Rank 5 in Paramedic Department si Taxi LS. Si prin faptul ca am reusit sa ma alatur unui departament de politie. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Petru, am varsta de 15 ani si sunt din judetul Constanta. Sunt o fire amabila,calma si respectuoasa. Mereu mi-a pasat de ceilalti si intotdeauna i-am ajutat.Pot spune ca sunt o persoana care are cei 7 ani de acasa.Imi place foarte mult sa ma intalnesc cu prietenii mei si sa ne facem sa ne simtim bine. Am vointa de a ma adapta foarte rapid intr-un nou colectiv. Intotdeauna cand am avut ceva important de facut, nu m-am lasat batut si am luptat pana la final. Respectul este una din calitatile mele. ★ Pe cine cunosti din clan?: Pe Wormytza, Disturbed, K1remus, Adelin(A$U), Makedonix si pe altii. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa-mi fac cat mai multi prieteni. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Am fost banat pentru motivul 3/3 warns, la inceput in prima saptamana, dar de atunci n-am mai avut niciun warn. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din clan, deoarece este un clan cu membrii care au cei 7 ani de acasa si care stiu sa coopereze.
BlodyMann. Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Contra, deoarece te stiu de pe server si mereu te iei de cei cu lvl mai mic, intr-un fel sau altul ii jignesti si multe altele. Un alt motiv este ca descrierea e copiata. ( Scuzati-ma canu am pus si emblema, dar sunt pe telefon). Edited February 21, 2017 by Furnik
AndreyOfficial1997 Posted February 20, 2017 Posted February 20, 2017 (edited) Contra, descrierea este copiata. Edited February 21, 2017 by Furnik
POLRoberT Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Ai copiat descrierea, daca faci asa si la aplicati pe panel atunci nu meiriti sa joci SA:MP!
Recommended Posts