.ZyToX. Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Informații din joc: Nick pe server:[]ZyToX Level:28 Ore jucate:592 Vechime pe server:2ani dar cu intreruperi si am mai avut si alte conturi. Link către profilul de panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]ZyToX De ce dorești să faci parte din acest clan?:Doresc sa fac parte din acest clan deoarece, esete un clan mare si frumos pe server cu membri de treaba, politicosi. Poză cu invitația:http://imgur.com/a/c2ucw Membrii pe care îi cunoști din clan:GodLik3. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?:Nu, nu am mai facut parte din acest clan. Sancțiuni recente: Bk.Furien. has been jailed by Chowdy for 30 minutes, reason: DM 2016-12-01 22:33:11 Furien. was muted by YoungBlood for 30 minutes, reason: limbaj vulgar / offensive language [complaint:673738] 2016-06-19 13:34:04 Ban: Furien. has been banned by DrinkVodka for 3 days, reason: Autoclicker. 2016-04-02 12:40:40 Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?:Da, in Bk, BurN. si Sir.Informatii din real-life: Cum te numești?:Bugnar Marius Ce vârstă ai?:Am 17 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?:Sa ma joc fotbal, sa ies cu prietenii si in special jocurile pe caluclator si playstation. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Poi in primul rand sunt o persoana blanda, cu multa creativitate si credinta in mine.Ma determina foarte mult gatitul si sunt o persoana sensibila. Din ce oraș ești?:Sunt din Bistrita-Nasaud Edited February 20, 2017 by .ZyToX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oneex Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Iti dau Fiindca esti de treaba, dar cu lp-u si cu fh nu stai prea bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianGabriel Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Contra - vinzi contul pe grupuri de facebook, nu pot pune dovada, sunt pe telefon, oricum ești RESPINS! Edited February 20, 2017 by MarianGabriel Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ZyToX. Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 Ce mă? Ce mă? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ms.Liviu Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Iti dau Fiindca esti de treaba, dar cu lp-u si cu fh nu stai prea bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Heron. Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Free-chat aiurea, se vede că ai cumpărat contul și vrei sa intri într-un clan bun. Plus că nu îmi place FH-ul și ultimele tale sancțiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Free-chat aiurea, se vede că ai cumpărat contul și vrei sa intri într-un clan bun. Plus că nu îmi place FH-ul și ultimele tale sancțiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheptrosu.sR Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) Off topic +nerespectare titlu la aplicatie + cont cumparat+ fh aiurea + lp naspa+ ore putine pentru lvl tau. Edited February 21, 2017 by Cheptrosu.sR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew44 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARiM. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts