RodiosulPericulosul Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Nume: George Daniel. Varsta (reala): 15. Sex (M/F): M Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti: Navodari, jud Constanta. Care sunt hobby-urile tale?: Fotbal, innot. Ce muzica preferi sa asculti? Sunt deschis pentru aproape orice gen muzical. Esti la scoala/liceu?: Boboc liceu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Serios, respectuos, sociabil. Nickname: OmulRodie Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat cu spirit de echipa, ambitios, cu capul pe umeri si matur. Imi place sa ma bucur de tot ce imi ofera viata si sunt foarte multumit cu ce am. Imi place sa excelez in ceea ce fac si sunt foarte competitiv. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/OMULRODIE Sanctiuni recente (poza): Nu sunt chiar recente: http://imgur.com/JY4P4Ug De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa intru in acest clan deoarece imi ofera senzatia de echilbru. Sunt oameni seriosi, cu functii importante, dar in acelasi timp par oameni sociabili cu care ai avea ce discuta. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Royal Triumph. De ce ai iesit din ultimul clan?: S-a destramat. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu am ajuns sa cunosc indeaproape vreun membru al acestui clan. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Perfect de acord. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Desigur. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da, am avut aceasta curiozitate. Edited February 20, 2017 by RodiosulPericulosul Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingDM Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 De la mine ai un Cred ca ai un inceput bun pe aceasta comunitate. Vezi ca la lp e pus lp-ul cui intra pe link. Pune o poza sau un copy paste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RulzZ11 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 De la mine ai un Cred ca ai un inceput bun pe aceasta comunitate. Vezi ca la lp e pus lp-ul cui intra pe link. Pune o poza sau un copy paste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Votul meu este . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remzy Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Ore putine, fh slab si ai niste fite in tine.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mallboro Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Ai un inceput bun. Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qVictoRR Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 ore putine, deabea ce ai inceput fh, si nu prea imi place comportamentul tau de '' smecheras '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Votul meu este . si eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliee Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 ore putine, deabea ce ai inceput fh, si nu prea imi place comportamentul tau de '' smecheras '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R I U S Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 ore putine, deabea ce ai inceput fh, si nu prea imi place comportamentul tau de '' smecheras '' cu un rank 5 nu faci fh, mai lucreaza la ore + ce zic colegii mei remzy si victor de comportament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikalele Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) . Prea smecheras Edited February 21, 2017 by Pikalele Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.WeathoN Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) Pro(sunt pe telefon, pentru Walterinho). Edited February 21, 2017 by Reborned WeathoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
.clau. Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 De la mine ai un Cred ca ai un inceput bun pe aceasta comunitate. Vezi ca la lp e pus lp-ul cui intra pe link. Pune o poza sau un copy paste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts