Jump to content

[RESPINS] Aplicatie OmulRodie - Reborn of Angels

RodiosulPericulosul
 Share

Recommended Posts

Nume: George Daniel.
 Varsta (reala): 15.

Sex (M/F): M
 Tara de provenienta: Romania.
 Orasul in care locuiesti: Navodari, jud Constanta.

Care sunt hobby-urile tale?: Fotbal, innot.

Ce muzica preferi sa asculti? Sunt deschis pentru aproape orice gen muzical.

Esti la scoala/liceu?: Boboc liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Serios, respectuos, sociabil.

Nickname: OmulRodie

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat cu spirit de echipa, ambitios, cu capul pe umeri si matur. Imi place sa ma bucur de tot ce imi ofera viata si sunt foarte multumit cu ce am. Imi place sa excelez in ceea ce fac si sunt foarte competitiv.
 Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/OMULRODIE
 Sanctiuni recente (poza):  Nu sunt chiar recente: http://imgur.com/JY4P4Ug
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa intru in acest clan deoarece imi ofera senzatia de echilbru. Sunt oameni seriosi, cu functii importante, dar in acelasi timp par oameni sociabili cu care ai avea ce discuta.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Royal Triumph.
 De ce ai iesit din ultimul clan?:  S-a destramat.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu am ajuns sa cunosc indeaproape vreun membru al acestui clan.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Perfect de acord.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Desigur.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da, am avut aceasta curiozitate.

Edited by RodiosulPericulosul

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.