Taco Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Informaţii din viaţa reală Nume:Ma numesc Silviu Ce vârsta ai?:Am varsta de 15 de ani. Ce hobby-uri ai?:Pai imi place foarte mult sa editez unele fotografii pentru prieteni, sa ascult muzica, sa vizionez un film si sa joc SA:MP. Ce gen de muzică asculţi?: Ascult Trap, NCS, Rap si rareori Pop. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Sunt un baiat cu simtul umorului si foarte prietenos. Nu imi place sa tratez oamenii cu indiferenta. Consider ca sunt o persoana de treaba si energizanta. Informaţii SA-MP Nickname: Taco Level: 19 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc):Ban: Taco has been banned by Mike for 7 days, reason: Moduri ilegale. 2016-12-21 23:18:59 AdmCmd: .sRTaco has been muted by Suzuky for 10 minutes, reason: /call 112 aiurea.2016-10-13 16:26:54 Taco received a warn from Mitzyx, reason: Deconectare in timpul somatiilor. [complaint:695456]2016-07-24 22:23:58 Taco was jailed by Allexandra for 30 minutes, reason: DM [complaint:663653]2016-05-29 19:32:18 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Taco Poză cu invitaţia:http://imgur.com/a/DX4uE Care este ultimul clan din care ai făcut parte?:Am mai fost in Southers Rockets (.sR). De ce l-ai părăsit?:Nu mi-a mai placut, unele lucruri s-au schimbat fata de atunci cand am intrat prima oara. Ce planuri de viitor ai pe server?: Foarte mult imi doresc sa devin co-leader sau de ce nu, lider, in actuala mea factiune. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Mereu am auzit lucruri bune despre acest clan. Stiu ca aici sunt membrii care joaca de mult timp pe acest server, capatand o anumita experienta. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Am auzit ca este un clan matur si m-am candit sa aplic si eu. Cine stie, poate o sa fiu acceptat. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?:Cu MariusBogdan si cu Legalize. Ai avut tangenţe cu membrii clanului? Dacă da, cu care dintre aceştia?: Nu stiu daca asta este o tangenta, dar sunt prieten cu MariusBogdan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentyu Andrei Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Neutru. Cam puține ore. Edited February 21, 2017 by .Dragos Vot anulat - No logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Dragos Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Aplicatiile sunt inchise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts