Kheops Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Informatii legate de SA:MP:Nickname: Kheops Level: Am level 31.Ore jucate: In acest moment am 733 de ore jucate.Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/I9JwTProfilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/KheopsSanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/I9JwTCe realizari ai avut pe server?: Nu pot spune ca m-am remarcat prin ceva pe acest server, deoarece consider ca altii sunt mult mai buni ca mine. Mi-as dori ca acest clan sa ma primeasca cu bratele deschise, pentru a face parte dintr-un mediu social, cu membrii respectuosi si amabili.Ce jocuri mai joci ?: In timpul liber, pe langa jocul meu de suflet, SA:MP, ma mai joc si Counter Strike: Global Offensive si rare ori League Of Legends.De ce vrei sa intri in clan?: Doresc sa fac parte din acest clan, deoarece consider ca este un clan serios cu multe asteptari de la membrii sai si cred ca va ajunge departe, de aceea vreau sa fac parte din acesta.Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?: Am mai facut parte din clan-urile cu tag-urile [AIM] si [Q], de ce am iesit din ele? Am vrut sa incerc ceva nou si intr-un final, mi-a parut rau ca am iesit din acestea.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Ma inteleg bine cu Enne, iar pe ceilalti membrii nu prea ii cunosc, dar am mai socializat cu ei in diferite situatii.Ce planuri de viitor ai pe acest server?: Pe acest server sper ca voi ajunge la functia de 'Helper', pentru ca imi place sa ajut playerii noi care au nevoie de ajutor.Informatii legate de viata reala:Prenume: DenisVarsta reala: Am varsta de cincisprezece ani.Descrie-te in minim 10 cuvinte: Ma consider un om de treaba, cu zambetul pe buze, care nu renunta in momente critice si duce o treaba pana la capat, ambitionand pe ceilalti din jurul meu cu umorul.Ce hobbyuri ai? Pe langa calculator, mai ies pe afara la un fotbal cu prietenii.Iti place muzica? Ce genuri preferi?: Da, iubesc muzica, aceasta ma relaxeaza si imi place genul de muzica 'Trap'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E N N E Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Fh decent si ai doar o sanctiune ca si mafiot este un lucru mai rar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvedenieAlex777 Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Parerea mea e ca meriti o sansa, FH decent si LP bun. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 fh bun, ai o sanctiune recenta dar cred ca meriti o sansa. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFuture Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Nu vad nici unde poza cu invitatia in clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRight Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 , meriti o sansa si vezi ca in loc de poza cu invitatie ai pus tot pe cea cu sanctiuniile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1_MaX Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) Unde e poza cu invitatia? Nu imi place nici fh-ul! Edited February 21, 2017 by MaX.Teen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Si Ilie Puzdre Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 FH inceput destul de bine, cu toate ca nu ai poza cu invitatia meriti o sansa in acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0zZeN Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 esti banat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts