AIM Zieken Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Ma numesc Serban Alexandru .Varsta: Am varsta de 17 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Carismatic ,sincer ,serios, deschis oricarei noi incercari si devotat in a duce totul pana la sfarsit , imi place sa lucrez in grup consider ca ma pot adapta la orice fel de grup. Locatia(Oras): Sunt din orasul Buzau. Ce gen de muzica asculti? Majoritatea inafara de rock. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : ZiekeNNivel : 36Nume folosite anterior: ZiekeN / Notorious.Vechime pe server: Joc de mult timp am jucat pe toate cele 4 servere bugged.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da , pentru c-bug. Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/3uFDY Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ZiekeNAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu , nu am avut si nici nu voi avea. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu , am fost doar in AIM. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Wipe.Ce alte jocuri mai joci?: Doar SAMP .Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: AWP.. , Josepe si multi alti. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 10/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Nu folosesc .De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece este cel mai de seama clan de pe bugged , cu membri capabili , prietenosi si de incredere. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce este nevoie in limita bunului simt. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da , bineinteles.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da , desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Silv3rB0y Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosso.Cross Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 pro, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusickazz Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 neutru, nu-mi inspiri încredere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don.Juan Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 pro. Acceptat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts