Fritx Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Nume: Andrei. Varsta (reala): 16 ani. Sex (M/F): Masculin. Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti: Navodari. Care sunt hobby-urile tale?: Iesitul pe afara, cantatul, sa ascult muzica si evident jocurile pe Pc. Ce muzica preferi sa asculti? Rap. Esti la scoala/liceu?: Liceu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: De treaba, amuzant, de incredere. Nickname: FRiTX. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Eu cred ca sunt un baiat cu care ai ce sa vorbesti. Sunt o fire amuzanta, deschise, sincera. Mie poti sa imi spui orice. Nu ma supar ca alti jucatorii de SA:MP. In timpul liber imi place sa ies afara la un fotbal si sa ma joc SA:MP. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Fritx Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/IBV13 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Sa fim seriosi. Acest clan este cel mai bun si respectat clan de pe server. In acest clan sunt membrii de treaba cu care ai ce sa vorbesti. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am mai facut parte din clanul Royal Triumph. De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece liderul a sters clanul. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Ma inteleg cu multi din acest clan deoarece sunt in factiune cu mine. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu cred ca exista. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da, sunt constient. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Desigur. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Evident. Edited February 21, 2017 by Fritx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remzy Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 (edited) Pune poza cu LP-ul nu link. O sa schimb votul dupa ce vad acel LP. Edited February 20, 2017 by Remzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 , meriti o sansa. Ai inceput bine cu fh-ul continua tot asa. Si mai avanseaza si cu orele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikalele Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Ai un pro de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliee Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Ai iesit din San Fierro Paramedic Department pe DM si ai putine ore jucate, nu stiu ce sa zic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Ai un pro de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.clau. Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Ai un pro de la min Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.WeathoN Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) , sper să nu regret, văd că-ți place un pic DM-ul. Edited February 21, 2017 by SoLoHearT ShaDey logo Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLASPHEMY Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Ai luat uninvite pe motiv de DM + ca in lp ai 2-3 jailuri pt DM destul de recente. Fa rank5 intr-o factiune in care ai de muncit, nu taxi sau paramedic, si revino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 ,votul meu era tot Contra, motivele mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts