Jump to content

[RESPINS] Aplicatie FRiTX - Reborn of Angels

Fritx
 Share

Recommended Posts

Nume: Andrei.

Varsta (reala): 16 ani.

Sex (M/F): Masculin.

Tara de provenienta: Romania.

Orasul in care locuiesti: Navodari.

Care sunt hobby-urile tale?: Iesitul pe afara, cantatul, sa ascult muzica si evident jocurile pe Pc.

Ce muzica preferi sa asculti? Rap.

Esti la scoala/liceu?: Liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: De treaba, amuzant, de incredere.

Nickname: FRiTX.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Eu cred ca sunt un baiat cu care ai ce sa vorbesti. Sunt o fire amuzanta, deschise, sincera. Mie poti sa imi spui orice. Nu ma supar ca alti jucatorii de SA:MP. In timpul liber imi place sa ies afara la un fotbal si sa ma joc SA:MP.

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Fritx

Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/IBV13

De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Sa fim seriosi. Acest clan este cel mai bun si respectat clan de pe server. In acest clan sunt membrii de treaba cu care ai ce sa vorbesti.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am mai facut parte din clanul Royal Triumph.

De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece liderul a sters clanul.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Ma inteleg cu multi din acest clan deoarece sunt in factiune cu mine.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu cred ca exista.

Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da, sunt constient.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Desigur.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Evident.

Edited by Fritx

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.