xRebok Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 ★ Nume real: Mihai. ★ Nickname pe server: FL0R1NEL ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/FL0R1NEL ★ Varsta reala: 15 ani. ★ Realizari pe server: Averea si levelul. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Mihai, am varsta de 14 ani si locuiesc in municipiul Urziceni. Sunt o fire prietenoasa, care stie sa comunice. Imi place sa fiu primul in tot ceea ce fac si sa multumesc pe toti. Hobby-urile mele sunt basketball-ul si football-ul. Imi plac plimbarile in aer liber. Mare parte din timp mi-o petrec cu prietenii dar imi rezerv destul timp pentru scoala si jocuri. Nu imi plac oamenii 'cu doua fete'. ★ Pe cine cunosti din clan?: Pe aproximativ toti. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung intr-o functie cat mai onorabila. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: un warn si 1-2 mute-uri pentru spam. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca am mai fost aici si cred ca este cel mai bun clan in care pot intra la momentul de fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valentin Miclaru Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Pro ,de treaba si ai mai fost in clan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLRoberT Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Iti dau contra pentru ca ai un FH groaznic si vad ca ai copiat descrierea, ce este ma greu sa scri ceva despre tn,bft! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreyOfficial1997 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelian_bmw Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Contra, descriera copiata, fh dezordonat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRebok Posted February 24, 2017 Author Share Posted February 24, 2017 Este o descriere facuta de catre mine intr-o aplicatie la o factiune, nu este copiata din alta parte, daca doriti va dau dovada cu aplicatia de unde mi-am luat aceasta descriere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitza1993 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Contacteaza un co-lider sau liderul pentru a primi cinvite. Ai mai fost in clan.Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts