Jump to content

[Acceptat]Aplicatie BurN FL0R1NEL

xRebok
 Share

Recommended Posts

★ Nume real: Mihai.

★ Nickname pe server: FL0R1NEL

★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/FL0R1NEL

★ Varsta reala: 15 ani.

★ Realizari pe server: Averea si levelul.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Mihai, am varsta de 14 ani si locuiesc in municipiul Urziceni. Sunt o fire prietenoasa, care stie sa comunice. Imi place sa fiu primul in tot ceea ce fac si sa multumesc pe toti. Hobby-urile mele sunt basketball-ul si football-ul. Imi plac plimbarile in aer liber. Mare parte din timp mi-o petrec cu prietenii dar imi rezerv destul timp pentru scoala si jocuri. Nu imi plac oamenii 'cu doua fete'. 

★ Pe cine cunosti din clan?: Pe aproximativ toti.

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung intr-o functie cat mai onorabila.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: un warn si 1-2 mute-uri pentru spam.

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca am mai fost aici si cred ca este cel mai bun clan in care pot intra la momentul de fata.

giphy.gifIti dau contra pentru ca ai un FH groaznic si vad ca ai copiat descrierea, ce este ma greu sa scri ceva despre tn,bft!

source.gif

T5M9U.gif9YM9duG.gifT5M9U.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.