St.DeleAlli Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Nume: Ma numesc Petru. Varsta (reala): Am varsta de 15 ani. Sex (M/F): M Tara de provenienta: Romania Orasul in care locuiesti: Locuiesc in judetul Constanta. Care sunt hobby-urile tale?: Hobby-urile mele sunt : Fotbalul si Karting-ul. Ce muzica preferi sa asculti? Prefer sa ascult Hip Hop si Manele uneori. Esti la scoala/liceu?: Scoala Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: De incredere, intelegator, ascultator. Nickname: Alonso14 Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Petru, am 15 ani si sunt din judetul Constanta. Sunt o fire amabila, calma si respectuoasa. Pot spune ca sunt o persoana care are cei 7 ani de acasa. Am vointa de a ma integra repede intr-un colectiv. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Alonso14 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/JpymZVb. Ultimele 2 sanctiuni ale mele au fost eronate, deoarece si-a facut cineva cont cu numele Aionso14 cu i in loc de L, se vedea la fel si a inceput sa injure, si am primit warn aiurea, dar mi-a fost scos. De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa intru in clanul Reborn of Angels deoarece este un clan cu niste membrii care stiu a lucra in echipa, a coopera si cu niste membrii care au cei 7 ani de acasa. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am mai fost in clanul Royal Triumph. De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece, liderul si-a dorit sa intre in alt clan si a sters clanul fara sa zica nimic. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Kelmo, Walter, Kairo, Mandor, Collapse si altii. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Desigur. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da, m-am uitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliee Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Comportament naspa, am auzit ca esti mare PH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Comportament naspa, am auzit ca esti mare PH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.WeathoN Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Contra(sunt pe telefon), se pare că te pricepi la scris la tastatură de cuvinte vulgare şi DM-ul aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClaudiuCraX Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Comportament naspa, am auzit ca esti mare PH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts