Zarelele Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Gabriel.Varsta: 14 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Gabriel sunt o persoana cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa imi fac prieteni noi dar tot atat sa nu fiu luat peste picior. Nu imi place sa mi se reproseze ceva pe fata deoarece ma supar foarte repede. Imi place sa joc fotbal si sa joc SA:MP. Locatia(Oras): Orasul suceava dar acum sunt in Austria. Ce gen de muzica asculti? Hip hop. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : ZareLeLeNivel : 34Nume folosite anterior: Nu am.Vechime pe server: 2 ani.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da am fost banat pentru 3/3 warn's de 2 ori si o data pentru Cheats(TW). Poza cu invitatie: https://imgur.com/a/mEAt8 Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ZareleleAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, nu am ma inteleg bine cu toti. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost dar nu in clanuri de genul acesta cu aplicatie pe forum. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost, dina cest fapt mi-as dori din suflet sa ma alatur si eu clanului AIM.Ce alte jocuri mai joci?: Joc doar SA:MP.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: UZZYKOV.BELEAUA. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 7/10. Experienta DM [ ()/10]: 5/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype: Nu folosesc.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece imi place foarte mult tag-ul si membrii care sunt foarte de treaba. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul si cu comportamentul meu. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur, ca da nu ma deranjeaza acest fapt.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt! Edited February 21, 2017 by Zarelele Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL.AIkatraz Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusickazz Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 contra-noob și suferință, nu ai ce căuta aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KL.Silv3rB0y Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreddy. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariFrinKu Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Contra - fh urat rau Respins \\\ 2 contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don.Juan Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laurentiu.AIM Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 contra. t/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts