VladPetrus Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Informatii legate de SA:MP:Nickname: Dake.Level: 11Ore jucate: 181 jucate.Poza cu invitatia: http://i.imgur.com/zVE0BqM.pngProfilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/Dake. Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://i.imgur.com/nz9qG8J.jpgCe realizari ai avut pe server?:Pe green nu am avut realizari asa mari doar pe servere-le blue si orange.Ce jocuri mai joci ?: Counter Stricke Global Onfesive, Grand Theft Auto V.De ce vrei sa intri in clan?: Doresc sa intru in acest clan deoarece sunt membri foarte seriosi si cu capul pe umeri.Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?:seven[7] a fost ultimul clan in care am fost si am iesit deoarece membri nu aveau un comportament adecvat.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Kine.Ce planuri de viitor ai pe acest server?:Sa fac multiple rank 5 uri in si multe zile in factiuni diverse.Informatii legate de viata reala:Prenume: VladVarsta reala: 16 ani.Descrie-te in minim 10 cuvinte: Sunt un baiat serios, foarte glumet si cu un sims de observare foarte dezvoltat.Ce hobbyuri ai? Sa pictez.Iti place muzica? Ce genuri preferi?: RAP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrutz. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 ore putine,nu ai minimul de zile intr-o factiune,insa poti reincerca in viitor sa reaplici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvedenieAlex777 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ai ore putin si nu indeplinesti minimul de zile intr-o factiune, poti sa iti incerci norocul peste ceva timp. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XGaBYi.TeeN Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ai prea putine ore jucate si nu ai numarul necesar de zile intr-o factiune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFuture Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nu ai minimul de ore si zile in factiune Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 prea putine ore jucate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neva Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nu ai nici macar minimul de cerinte necesare pentru a aplica. Poate data viitoare, success. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalbnc Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 nu indeplinesti conditiile, pe langa asta cred ca si cel care ti-a dat invitatie va fi sanctionat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Si Ilie Puzdre Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 (edited) Ai foarte putine ore jucate, revino cu alta aplicatie cand ai mai multe ore jucate, Bafta ! Edited February 23, 2017 by S K A T E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulambier Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Imi pare rau, dar nu ai minimul de ore jucate(350). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synger Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nu indeplinesti conditiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E N N E Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Nu indeplinesti conditile de intrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRight Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 , nu ai minim 350 de ore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0zZeN Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts