ZambetHD Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Informatii legate de SA:MP:Nickname:ZambetHD.POLITAILevel:28Ore jucate:624Poza cu invitatia:http://imgur.com/a/6fpiPProfilul de pe panel (link):http://greenpanel.bugged.ro/profile/ZambetHD.POLITAISanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'):http://imgur.com/a/TyU37Ce realizari ai avut pe server?:Nu pot sa zic ca am realizat ceva anume dar am reusit sa imi fac multi prieteni si am resuit deasemena sa fac r5 in factiunile fbi paramedic si lspdCe jocuri mai joci ?:Pe langa SAMP mai joc Fifa,Metin,LoL,CSGO si DIRT.De ce vrei sa intri in clan?:Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece aici am multi prieteni cu care ma inteleg bine si pentru ca acest clan este unul foarte frumos.Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?:Am mai facut parte din Seraphim Family si Hooligans si am iesit deoarece am vrut sa intru aici.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:qCrew,TheFuture,LIGHT,Aquarius,r0uNNN1k7,Just si multi alti.Ce planuri de viitor ai pe acest server?:Pai as vrea daca s-ar putea cand fac mai multe ore sa incerc sa aplic la helper si sa obtin acea functie.Acesta este lucrul principal sau daca nu macar o functie de co-lider intr-o factiune. Informatii legate de viata reala: Prenume:BogdanVarsta reala:17Descrie-te in minim 10 cuvinte:Sunt o fire prietenoasa cu un simt al umorului bun.Imi place sa comunic si sa imi fac prieteni,o alta caliate a mea este aceea de a fi foarte creativ deoarece gasesc multe lucruri pentru a imi petrece timpul liber.Ce hobbyuri ai?Imi place sa joc fotbal si in general sa fac sport.Iti place muzica? Ce genuri preferi?:Pai prefer aproape toate genurile de muzica inafara de unele melodii de rock si unele de populara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 fh frumos, sanctiunile pe care le ai nu sunt asa de grave, eu cred ca meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFuture Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Baiat de treaba, FH decent Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvedenieAlex777 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Un baiat de gasca, FH-ul este frumusel si LP-ul este bine, meriti o sansa, succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neva Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Imi place FH-ul, este unul ok, sanctiunile sunt putine si destul de vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalbnc Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 esti de treaba, meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Si Ilie Puzdre Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Baiat foarte de treaba, FH frumos, sanctiunii sunt destul de vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulambier Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 FH ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synger Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 FH ok, sanctiuni vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bii Florin Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Imi place fh-ul este decent, pe viitor te sfatuiesc sa stai mai multe zile cu rank 5, sanctiunile sutn foarte vechi si nu sunt grave, succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaviXZarraX Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 un prt bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
E N N E Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Faction History frumos si sanctiunile nu sunt grave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRight Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 , meriti o sansa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XGaBYi.TeeN Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 ai un FH ok si ai sanctiuni vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrutz. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Imi place FH-ul, este unul ok, sanctiunile sunt putine si destul de vechi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0zZeN Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts