Jump to content

[ACCEPTAT] Aplicatie []Florinn - Reborn of Angels

Maximiliian
 Share

Recommended Posts

Nume:  Florin
 Varsta (reala): Am varsta de 18 ani.

Sex (M/F): Masculin.
 Tara de provenienta: Romania.
 Orasul in care locuiesti: Timisoara.

Care sunt hobby-urile tale?: Fotbalul, jocurile pe calculator si sa ascult muzica.

Ce muzica preferi sa asculti?: Ascult toate genurile muzicale.

Esti la scoala/liceu?: Da.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Sociabil, amuzant si respectuos.

Nickname: [] Florinn

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Florin am 18 ani si sunt o persoana sociabila, amuzanta, respectoasa si de treaba, cu cei 7 ani de acasa.  Imi plac jocurile pe calculator,  stiu la gluma si nu intrec masura. Respect pe cine ma respecta ascult de persoanele cu mai  multa experienta de cat mine, nu imi place sa fiu luat peste picior sunt o fire calma, imi place sa imi fac prieteni noi.
  Link catre profilul din panel: 
http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]Florinn
 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/lJoan
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Doresc sa fac parte din acest clan deoarece imi place foarte mult ca este organizat, membrii cu cei 7 ani de acasa si este foarte respectat fata de alte clanuri. Acest clan nu este un simplu clan, este o familie unita si doresc sa fac parte din aceasta familie, cu asta este mai special fata de alte clanuri. 

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, din [AIM]
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Deoarece unii membrii  nu au bunul simt si cei 7 ani de acasa.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi:  Energy, Blas, Yasahiro, Fl0rin.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu, nu cred.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?:  Da.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?:  Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos:  Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.