Madalin Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Informatii legate de SA:MP:Nickname: Madalin10Level: 36 Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont? Da.Ore jucate: 1380Poza cu invitatia: Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug...ofile/Madalin10Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): Cateva realizari pe server/ forum: Nu cred ca am inca o realizare.Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Momentan joc doar SA:MP.De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan bine organizat, am multi prieteni in el si imi place tag-ul.Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea? Da din ThisMeast Revolution rank 5 , The New Generation rank 6 , Eciila Romaniaa rank 6 si altele.Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit? Southers Rocker cu tag-ul .sR l-am parasit pentru a intea in clanul The Legends.Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Da , am fost dat afara de catre Mike pe motiv c-bug/ c-shot.Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Asl, StuNNeR , Grecu , YolloKov , GabrielCR7 , CyberNetick , Mihay7 , Blazko , Levelone si multi alti.Care sunt planurile tale pe viitor? Momentan nu am nici un plan.Informatii legate de viata reala:Prenume: Madalin.Varsta reala: 16.Nationalitate:Roman.Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut!Ma numesc Madalin am 16 ani. Pentru inceput, pot sa spun despre mine ca sunt un baiat inteligent, cu simtul umorului si cu bun simt, dar si serios cand este nevoie. Imi place sa socializez, sa imi fac prieteni noi, si sa ma distrez. Sunt o persoana de incredere, pot sa tin un secret. Imi place sa ajut persoane aflate in dificultate. Ii respect pe cei din jurul meu, desigur daca si ei ma respecta.Ce gen de muzica asculti? Muzica usoara.Ce pasiuni ai? Nu am. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 pentru FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grecu99 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 pentru FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XSpEarX Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 pentru FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 FH / ore / level ai + baiat de treaba. Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NuDauNume Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 dar nu prea imi plac sanctiunile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A S L Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Pro. Postez de pe telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Florinn[C] Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSilviu. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 dar nu prea imi plac sanctiunile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevon Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 FH / ore / level ai + baiat de treaba. Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts