Jump to content

❖ Wars #22 - Dragos.SiLENT // PUŢINĂ CATERINCĂ IN SF ❖

Dragos[]
 Share

Recommended Posts

♦ Subiectul video-ului: kill some pussy ♦ 

♦ O scurta prezentare: rnk ♦

-Link catre filmulet-

(!) Daca doriti un mod din acest videoclip lasati un reply si o sa va raspund

(!) Daca va placut acest videoclip nu ezitati sa da-ti un +1 si un comment cu parerea voastra

(!) Daca iarasi va placut nu ezitati sa va abonati la canalul meu si sa da-ti un like

• Upvote 6

ba nu imi place, dar castravetele este o planta curcubitacee, de culoare galben-verzuie care se hraneste cu pesti, are peste 98% apa si se inmulteste prin seminte

Ba nu îmi pasă ca nu iti place ție, dar atâta timp cat dau mai bine ca tine si nu sunt asa suferința, am war montage uri mai complexe si mai frumoase ca ale tale, putem afirma ca dragos este un fenomen.

gg frt

Ms frate

Ba nu îmi pasă ca nu iti place ție, dar atâta timp cat dau mai bine ca tine si nu sunt asa suferința, am war montage uri mai complexe si mai frumoase ca ale tale, putem afirma ca dragos este un fenomen.

Ms frate

ba cum sa iti spun, e doar un joc calmeaza-te, toti suferim, mai nou toti dam bine, ok??? si daca dai bine pe un joc ce ai castigat? daca consideri ca ai castigat ceva cinste tie si bafta in ceea ce ti-am propus

ba cum sa iti spun, e doar un joc calmeaza-te, toti suferim, mai nou toti dam bine, ok??? si daca dai bine pe un joc ce ai castigat? daca consideri ca ai castigat ceva cinste tie si bafta in ceea ce ti-am propus

Tu ce ai de câștigat dacă zici pe acest joc ca nu imi place warul tau, daca tu nu esti in stare sa faci nici jumatate cat fac eu, vorbind in circumstanțele jocului.

dai bn

Ms young

Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.