Jump to content

Cerere [AIM] - Heni [Acceptat/a]

Alinna
 Share

Recommended Posts

Nume: Alina
Varsta: 17 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Alina, am 17 ani.  Sunt o fire cu capul pe umeri, ma inteleg bine cu majoritatea oamenilor. Sunt o persoana cu simtul umorului foarte dezvoltat. Tin la glume, nu pun nimic la suflet cum o fac alti. Imi place sa ies pe afara cu prietenii si sa ma joc la SA:MP.
Locatia(Oras): Bucuresti.
Ce gen de muzica asculti?: Aporape toate genurile.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Heni
Nivel : 30 si mai am si 820 de rp.
Nume folosite anterior: Allinna
Vechime pe server: Nu prea am mare vechime, joc de pe 2016-05-04
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Am avut ban deoarece am folosit moduri CLEO in mafie.
Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/q0aSR
Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Heni
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in clanul meu 5th Knight.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: Nu joc alte jocuri.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu cunosc pe nimeni din [AIM] nici nu am avut deaface cu vreun membru.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10.
Experienta DM [ ()/10]: 10/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Nu folosesc, doar facebook dar nu il fac personal aici.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa ma alatur clanului, deoarece imi place tag-ul si cum se administreaza.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu spirit de echipa.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da.

Edited by Heni

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.