EarLz Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 (edited) INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Rafael FabianVarsta: 15 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o persoană calmă, cu un simț al umorului dezvoltat, cu capul pe umeri și am cei 7 ani de acasă. Îmi place să mă joc pe calculator, să practic sporturi și să petrec timpul alaturi cu familia mea. Locatia(Oras): Anglia Ce gen de muzica asculti? Rap STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : EarLzNivel : 25Nume folosite anterior: Nu am folosit alte nick-uriVechime pe server: 1 an jumateAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): 3/3 Warns Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/QNiBu Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/EarLzAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Southers Rocket Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am fost.Ce alte jocuri mai joci?: Doar SA:MPCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: AWP Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10 Experienta DM [ ()/10]: 10 daca vine vorba de paint, nu sunt obisnuit sa fac DM civil. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: PM doar.De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece vreau sa cunosc jucatori noi si sa comunic cu acestia Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu glumele mele care au o limita, cu comportamentul si seriozitatea mea. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da. Edited February 23, 2017 by EarLz.POLITAI Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoNN. Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Pro, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusickazz Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Pro, meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EarLz Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiCi Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Pro. Acceptat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts