KENSUKE Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Informații din joc: Nick pe server:KenSuKe Level:28 Ore jucate:839 Vechime pe server:Joc de 2 ani si 6 luni. Link către profilul de panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/KenSuKe De ce dorești să faci parte din acest clan?:Deoarece eu consider ca este un clan demn de a aveam membrii cu bunul simnt si care stiu sa se comporte civilizat. Poză cu invitația:http://imgur.com/a/EL9wn Membrii pe care îi cunoști din clan:Nu ii cunosc prea bine pe membrii clanului. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?:Nu am mai facut parte. Sancțiuni recente:http://imgur.com/a/mG9xb Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?:Da, am mai facut parte din: American Mafia unde am fost co-leader si am mai fost in Best Killers. Informatii din real-life: Cum te numești?:Nicu. Ce vârstă ai?:Am 15 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?:Imi place sa merg la pescuit si sa ma joc pe pc. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice):Nu o sa incep prin a spune cum ma cheama si cati ani am, o sa incep prin a spune ca sunt o persoana descurcareata, cu capul pe umeri, ma integrez repede, imi fac repede prieteni noi si sunt mereu serios. Sunt un baiat care nu se lasa calcat in picioare de altii. Imi place sa respect, daca la randul meu primesc si eu respect. Imi place sa respect, daca la randul meu primesc si eu respect. Din ce oraș ești?:Sunt din Bucuresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ms.Liviu Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Fh destul de slabut iar in momentul de fata e civil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Fh destul de slabut iar in momentul de fata e civil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vassago.Yakuza Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Contra, nu-mi place FH-UL +aplicație slabă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianGabriel Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 În primul rând, ai FH-ul praf, în al doilea rând esti civil, si in al treilea rând, ai sancţiuni recente, ceea ce este nasol, nu avem nevoie de DM-isti. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oneex Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Fh destul de slabut iar in momentul de fata e civil.+dm-ist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glow26 Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 neutru, fh slabut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0b3rt196 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Neutru, fh slabut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby Iordache Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 NEUTRU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Alexandru Budei Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ai clan + fh-ul tau lasa de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEPHiR Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts