Yoanness Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 (edited) Nume: Ionuț. Varsta (reala): Am 16 ani. Sex (M/F): Masculin. Tara de provenienta: România. Orasul in care locuiesti: Călărași. Care sunt hobby-urile tale?: Cânt la clarinet si pian. Ce muzica preferi sa asculti? Ascult orice gen de muzică. Esti la scoala/liceu?: Sunt la liceu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Prietenos,sociabil și serios. Nickname: Ionut. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un băiat de treabă,organizat și descurcăreț.Sunt o fire prietenoasă,cu un simț al umorului dezvoltat.Îmi place să-i ajut pe ceilalți și respect pe cine mă respectă. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ionut. Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/L5xtN De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Deoarece în acest clan este un colectiv mult mai unit față de celelalte clanuri,iar membrii sunt serioși si activi. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am mai făcut parte din clanul Cross. De ce ai iesit din ultimul clan?: S-a dat wipe clanului. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu am prieteni în acest clan,dar pe viitor,sigur o să-mi fac. Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Bineînțeles. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur. Edited February 24, 2017 by Ionut Turkeysh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliee Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Baiat de treaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastiannn Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Baiat de treaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R I U S Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Baiat de treaba![/size] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 meriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 meriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClaudiuCraX Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.WeathoN Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoboGGaby Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 si de la mine. FH frumos, aplicatie buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 si de la mine. FH frumos, aplicatie buna. dacă ăsta mic zice, fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Florian Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Nu te-am mai vazut pana acum pe server, vad ca ai un FH frumos si din cate zic colegii, meriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redactor KimpRip Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romuald Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Nu te-am mai vazut pana acum pe server, vad ca ai un FH frumos si din cate zic colegii, meriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Nu te-am mai vazut pana acum pe server, vad ca ai un FH frumos si din cate zic colegii, meriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts