Jump to content

[ACCEPTAT]Aplicatie Ionut. - Reborn of Angels

Yoanness
 Share

Recommended Posts

Nume: Ionuț.
 Varsta (reala): Am 16 ani.

Sex (M/F): Masculin.
 Tara de provenienta: România.
 Orasul in care locuiesti: Călărași.

Care sunt hobby-urile tale?: Cânt la clarinet si pian.

Ce muzica preferi sa asculti? Ascult orice gen de muzică.

Esti la scoala/liceu?: Sunt la liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Prietenos,sociabil și serios.

Nickname: Ionut. 

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un băiat de treabă,organizat și descurcăreț.Sunt o fire prietenoasă,cu un simț al umorului dezvoltat.Îmi place să-i ajut pe ceilalți și respect pe cine mă respectă.
 Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ionut.
 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/L5xtN
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Deoarece în acest clan este un colectiv mult mai unit față de celelalte clanuri,iar membrii sunt serioși si activi.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Am mai făcut parte din clanul Cross.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: S-a dat wipe clanului.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Nu am prieteni în acest clan,dar pe viitor,sigur o să-mi fac.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Bineînțeles.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Desigur.

Edited by Ionut Turkeysh

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.