MiXTAPE. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) Informații din joc: Nick pe server: ReveR Level: 18. Ore jucate:269 ore. Vechime pe server: Joc de la Crăciun pe acest cont. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ReveR De ce dorești să faci parte din acest clan?: Doresc să fac parte din acest clan deoarece este unul unit, cu membrii înțelegători. Conducerea este una foarte bună, iar membrii pe măsura. Doresc să stau foarte mult în acest clan și să-mi fac prieteni noi. Poză cu invitația: http://imgur.com/a/ASFtF Membrii pe care îi cunoști din clan: Glow, doar pe el îl cunosc dar mi-ar face plăcere să-i cunosc și pe restul. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, n-am mai făcut parte. Sancțiuni recente: Am un ban (wrong id) și un warn din primele zile de joc, care a fost șters. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da, am mai fost în ThisMeans Revolution (.wk) și OlteanClan (OT_) Informatii din real-life: Cum te numești?: Dragoș. Ce vârstă ai?: 14 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: În timpul liber practic Badminton, ies cu prietenii la un film, un suc, la biliard și să mă joc pe calculator. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Sunt un băiat simplu și prietenos. Niciodată nu uit de unde am plecat și nu întorc spatele celui care m-a ajutat. Apreciez ajutorul primit de fiecare dată și niciodată nu uit ca l-am primit. Sunt modest, muncitor, care este dispus să muncească din greu pentru a obţine un lucru, nu să mi se ofere pe tavă. Din ce oraș ești?: Ploiești. Edited February 25, 2017 by ReveR 42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glow26 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianGabriel Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ai un început ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew44 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheptrosu.sR Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby Iordache Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oneex Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ești la început dar 'curat'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Alexandru Budei Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ai un început ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ai un început ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEPHiR Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts