xRebok Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Informații din joc: Nick pe server: FL0R1NEL Level: 37 Ore jucate: 924 Vechime pe server: 2 ani si jumatate. Link către profilul de panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/FL0R1NEL De ce dorești să faci parte din acest clan?: Deoarece am auzit numai lucruri bune despre acest clan. Poză cu invitația: http://imgur.com/a/oQNse Membrii pe care îi cunoști din clan: TonnyGL. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu, nu am mai facut parte din acest clan pana acum. Sancțiuni recente: 1 mute pentru spam, 2 kick-uri pentru desync si un warn. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Da, am mai fost si in BurN. Informatii din real-life: Cum te numești?: Numele meu este Mihai. Ce vârstă ai?: Am varsta de 15 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: In timpul liber imi place sa ma joc jocuri video sau sa ies la plimbare cu iubita mea. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Prietenos, vorbaret, cu simtul umorului, respectuos. Nu imi plac persoanele prefacute si cele care te tradeaza. Din ce oraș ești?: Urziceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby Iordache Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 NEUTRU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oneex Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Urât FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew44 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Alexandru Budei Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ai clan deja si nu ai nici macar un rank 3 minim in FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ms.Liviu Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ai clan deja si nu ai nici macar un rank 3 minim in FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C O D I Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Ai clan deja si nu ai nici macar un rank 3 minim in FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEPHiR Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 RESPINS! Ai deja un clan, noi nu suntem rezerve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts