W1kked Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Nickname: W1kked Serverul pe care joci: green.bugged.ro De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Deoarece nu mai aveam timp de Sa:Mp, aveam mult de invatat. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Helper 2. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Ma reintorc deoarece am mai mult timp si bugged este cel mai frumos server. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu am jucat samp deloc. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Cat mai multe rank 5 in factiuni si, bineinteles inca odata functia de helper. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In School Instructors, deoarece este factiunea mea de suflet, dupa Hitman Agency. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 18 ani si locuiesc in Zalau. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Da, sunt elev in clasa a 11-a. Ce alte jocuri joci?: Doar Sa:Mp joc. Ai altceva de adaugat?: Bine v-am regasit, guys! Quote
Recommended Posts