Cezar Stanica Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) Nickname:FlowXLevel:30Ore jucate:1045Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/MHTjgProfilul de pe panel (link): http://greenpanel.bugged.ro/profile/FlowXSanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/7sga2 (Stiu ca LP-ul lasa de dorit, dar acele sanctiuni sunt vechi, de la inceputul contului si de prima oara cand am intrat in contact cu SA:MP-ul cand nu stiam ce vreau sa fac in continuare pe server.) Ce realizari ai avut pe server?: Rank 5 Taxi Los Santos 100days + tester, 1000h jucate, tester in Taxi LV.Ce jocuri mai joci ?: Nu mai joc alte jocuri inafara de SA:MP deoarece nu imi permite timpul.De ce vrei sa intri in clan?: Doresc sa intru in clan deoarece este unul foarte respectat pe server. Conducerea acestuia este una pe masura si stie sa isi faca treaba. Am cativa prieteni aici si doresc sa ma alatur lor.Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?: Am mai facut parte din clanul [R] acum mult timp dar am iesit deoarece nu am mai jucat o perioada buna de timp, dar m-am reapucat acum in forta.Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: TroJaNu4U, Wish, NexTCe planuri de viitor ai pe acest server?: Doresc sa intru intr-o factiune din care sa nu mai ies o perioada buna de timp, sa fiu din nou un player foarte activ si sa incerc sa ajung undeva mai sus.Prenume: CezarVarsta reala: 15 aniDescrie-te in minim 10 cuvinte: Sunt o fire prietenoasa cu simtul umorului destul de dezvoltat. Sunt serios si pus pe treaba atunci cand este nevoie si imi place foarte mult sa ajut pe oricine cu orice este posibil.Ce hobbyuri ai?: Inotul, lucruri legate de IT.Iti place muzica? Ce genuri preferi?: Nu prefer un gen anume, atat timp cat imi place melodia respectiva nu imi pasa de genul ei. EDIT: Era pus un spatiu la poza cu LP-ul si nu mergea link-ul. Edited February 25, 2017 by FlowX Link to comment Share on other sites More sharing options...
T1_MaX Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Nu ai poza cu lp-ul si nu prea imi place ce vad in fh! (Vorbesc de ultimele 2 factiuni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TroJaNu4U Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 fh frumos, sanctiuni vechi. Succes man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClauDe Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) fh destul de ok, cred ca meriti o sansa. Edited February 25, 2017 by ClauDe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TzDodo Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Fh-ul lasa de dorit, singura factiune in care ai avut ceva zile a fost in 2015. Mai intra in factiune si fa ceva zile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synger Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 FH-ul lasa de dorit, ai prea putine zile in factiuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E N N E Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Chiar daca sanctiunile sunt vechi nu prea imi place fh-ul incearca sa faci un rank 5 undeva si revino cu o aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neme Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) Sanctiuni vechi. Succes man! Edited February 25, 2017 by Varrios NemeSN1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFuture Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 FH-ul este urat ultimul rank 5 a fost in 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan Scutaru Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) Fh-ul este urat si ultima factiune cu rank 5 este in 2015. Edited February 25, 2017 by Sedix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulambier Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 FH ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllRight Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 , meriti o sansa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manea Adrian Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Fh-ul este urat si ultima factiune cu rank 5 este in 2015. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrutz. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Chiar daca sanctiunile sunt vechi nu prea imi place fh-ul incearca sa faci un rank 5 undeva si revino cu o aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvedenieAlex777 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Chiar daca sanctiunile sunt vechi nu prea imi place fh-ul incearca sa faci un rank 5 undeva si revino cu o aplicatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazuky Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 LP urat, chiar si FH-ul lasa de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dalbnc Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 nu sunt multumit de FH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiTTeR Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Fh-ul tau lasa de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagiWalter Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 motivele de mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wenser Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 LP-ul este destul de praf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonymousss Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Sanctiuni vechi, FH cat de cat OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
All4n Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 , din cate stiu adevaratul FlowX si-a vandut contul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XGaBYi.TeeN Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 ai un LP sa zicem ok dar FH-ul lasa de dorit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquarius. Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts