Maniacu. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Vand cont de steam cu foarte multe jocuri Jocurile se vad in poza Astept oferte serioase :D Contact: Skype: Maniacul / Forum: Maniacul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradoX.. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Nu recomand, sunt addict pe steam, nu merita sa cumperi un cont de steam de la altcineva, se poate recupera foarte usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniacu. Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Nu recomand, sunt addict pe steam, nu merita sa cumperi un cont de steam de la altcineva, se poate recupera foarte usor. Daca nu ai fost in stare sa schimbi mail/parola/nr de telefon sigur ca ai patit-o. Dar eu nu sunt sa dau tepe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradoX.. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Daca nu ai fost in stare sa schimbi mail/parola/nr de telefon sigur ca ai patit-o. Dar eu nu sunt sa dau tepe. Nu incuraja vanzarea de conturi de steam. Cu un simplu report poti ramane si tu fara cont. - Cu o simpla dovada desigur. Mai bine pastreaza-l sau il dai cuiva apropriat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniacu. Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Nu incuraja vanzarea de conturi de steam. Cu un simplu report poti ramane si tu fara cont. - Cu o simpla dovada desigur. Mai bine pastreaza-l sau il dai cuiva apropriat. Mersi de sfat. Nu il vand eu, un prieten il vinde, eu doar caut cumparator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TL.Mario Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 - Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoungBlood Posted September 2, 2017 Share Posted September 2, 2017 Mutat in recycle bin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.