Torque Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Nickname:Barney. Level: 45. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:Nu. Ore jucate: 1813 ore. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/lBdu1 Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Barney. ( puneti un punct la sfarsit). Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/Qy1m8. Stiu ca nu-i stralucit, am facut multe greseli, insa m-am invatat minte de ceva timp. Cateva realizari pe server/ forum: Am atins 307 zile in factiunea LSPD, am cateva rank 5-uri si prieteniile legate. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, Euro Truck Simulator 2, SpinTires, Farming 17. De ce vrei sa intri in clan: Doresc sa intru in acest clan deoarece am mai facut parte din el, este un clan bazat pe seriozitate. Am legat multe prietenii, mi-am dat seama ca aici imi este locul. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am facut parte din mai multe clanuri. Acestea fiind [RA], .Si, [A]. . .uB, PHX. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan din care am facut parte a fost [RA]. L-am parasit deoarece nu mai era activitate. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Da, am mai facut parte din el. L-am parasit in momentul in care CyberNeticK s-a mutat pe Orange. S-au iscat multe discutii ca, clanul se va destrama, aproape toti membrii iesisera. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?:Da. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Weaky, Mushiw, LevelOne.Nu am avut niciodata tangente cu vreun membru al clanului si sunt sigur ca se vor lega noi prietenii. Care sunt planurile tale pe viitor?: Sa-mi sporesc activitatea si sa-mi fac FH-ul cat mai stralucit, deoarece am cam scrantit-o cat am fost in Hitman Agency si FBI. Informatii legate de viata reala: Prenume: Ionut-Catalin. Varsta reala: Am 17 ani. Nationalitate: Romana. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Sunt o fire prietenoasa, imi place sa leg noi prietenii. Respect pe cine ma respecta, imi plac glumele in limita bunului simt. Ce gen de muzica asculti?: Hip-hop, Dance. Ce pasiuni ai?: Ping Pong, Fotbal, Gaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miller Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Merita o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Dragos Florin Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Level / Ore ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponel Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Level / Ore ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwuard09 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Level / Ore ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSilviu. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoro. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Level, ore si fh ce sa mai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts