Jump to content

[Acceptat]Aplicatie .BurN - Drakku4

Maliin.
 Share

Recommended Posts

★ Nume real: Malin Stanciu

★ Nickname pe server: Drakku4

★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Drakku4

★ Varsta reala: Am 14 ani.

★ Realizari pe server: Orele jucate, prietenii, level-ul si factiunile anterioare care sunt un esec total.

★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Malin Stanciu, am varsta de 14 ani. Sunt un baiat simplu, cu cei 7 ani de acasa, respectuos, prietenos. In timpul liber stau pe calculator si ma joc diferite jocuri precum SA:MP, Farming Simulator, Counter-Strike sau ies cu prietenii pe afara la un suc sau la fotbal.

★ Pe cine cunosti din clan?:

★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa fac r5 in cat mai multe factiuni.

★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?:Toate sanctiunile mele sunt aici: http://imgur.com/a/qoGkn

★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este un clan organizat si vreau sa cunosc membrii acestul clan si sa ma imprietenesc cu ei.

giphy.gifFH cat de cat decent!

Y2DzoBB.gif

BZug0Rg.gif9YM9duG.gifBZug0Rg.gif

g3kJd6c.png

1.School Instructors San Fierro Rank 5 

2.Taxi Las Venturas Rank 5

3.Los Santos Police Departament Rank 1 (actual)            

VxpSfBN.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.