Jump to content

[Acceptat] Aplcație The Legends - Bowen - 1144 ore jucate, level 44, 118 zile în F.B.I.

Fabian Cojocaru
 Share

Recommended Posts

Nickname: Bowen

Level: Am level 44.

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu mai joacă nimeni de pe IP-ul meu și nu mai intru nimănui pe cont.

Ore jucate: În acest moment am 1144 ore jucate.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/pZ1ez

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug...o/profile/Bowen

Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel): http://imgur.com/a/LO5pn

Cateva realizari pe server/ forum: După părerea mea, printre puținele mele realizări se numără următoarele: faptul că am atins 1137 ore jucate și nivelul 44, că am reușit să îmi construiesc un faction history cât de cât bun și o micuță avere, iar pe forum nu am încă realizări.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Nu mai joc alte jocuri pe lângă SA:MP, m-am lăsat recet de League of Legends.

De ce vrei sa intri in clan: Doresc să intru în acest clan deoarece, după părerea mea, este  cel mai unit clan de pe server, respect atât clanul cât și membrii acestuia, mai doresc să intru în clan pentru că aici am câțiva prieteni.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?: Da, am mai făcut parte din clanul King., CHC și Reborn of Angels.

Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?: Ultimul clan din care am făcut parte a fost Reborn of Angels și l-am părăsit din cauza unor membrii.

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?: Nu, nu am mai făcut parte din acest clan.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?: Bineînțeles, dar nu mă aflu.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Printre membrii acestui clan cu care mă înțeleg se numără Helios, Apollo și mulți alții.

Care sunt planurile tale pe viitor?:  În viitorul apropiat doresc să intru în clanul The Legends și să acumulez 200 de zile în Los Santos Police Department.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Fabian.

Varsta reala: Am vârsta de 17 ani.

Nationalitate: Român.

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Mă numesc Cojocaru Mihai Iulian Fabian, am 17 ani și locuiesc în orașul Strehaia, județul Mehedinți. Sunt un băiat simplu, cu cei 7 ani de pe genunchii mamei și cu capul pe umeri. Îmi place să glumesc, dar și glumele în limita bunuli simț. Pot spun că sunt un băiat ”citit” și care știe ce vrea de la viață, îmi place să respect și să fiu respectat, sunt o fire comunicativă și care se integrează repede.

Ce gen de muzica asculti?: Ascult majoritatea subgenurilor muzicii rock, rap românesc, dar și american și trap.

Ce pasiuni ai?: Nu am prea multe pasiuni, dar printre ele se află cântatul la chitară și cititul. Acestea ar fi marile mele pasinuni, dar pe lângă asta îmi place și să ies cu prietenii, să mă uit la filme sau să joc sa:mp. 

Edited by Bowen

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.