Silviu Buica Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Nume real: Silviu. ★ Nickname pe server: .Craym. ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/.Craym. ★ Varsta reala: 15 ani. ★ Realizari pe server: Prieteni pe care ii am si FH-ul. ★ Descrie-te in cateva cuvinte: Ma numesc Silviu, am varsta de 15 ani si sunt din Tg-Jiu. Sunt atent cu persoanele din jur, imi asum si cea mai mica greseala atunci cand o fac si prefer sa discut cu cineva atunci cand greseste, decat sa ma razbun. Am simtul umoruli si ma implic in tot ceea ce fac, straduindu-ma ca, de friecare data sa fac o treaba cat se poate de buna. ★ Pe cine cunosti din clan?:BlodyMan, Legea_13, KentHDD. ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa am un FH foarte bun si multi prieteni. ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Am avut in trecut DM si Mute. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi place cat de activi sunteti si imi mai place ca sunteti de treaba.
Afone. Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Acceptat , cauta-ma pe samp cu numele de MIHAI.TiTANU , sau intreaba vreun membru al clanului daca este un co-lider on pentru a primi cinvite .
Recommended Posts