Ovidyu Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Nume: OvidiuVarsta: 20Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o fire cu respect, responsabila, careia ii place mult sa iasa si sa se distreze cu prietenii. De asemenea sunt o persoana sociabila, cu un simt al umorului dezvoltat, desigur si aceasta in limita bunului simt. Pasiunile mele sunt fotbalul, baschetul si tenisul de masa. Imi place sa-i bine dispun pe ceilalti ori de cate ori am ocazia si se poate spune despre mine, de asemenea, ca sunt o persoana respectuoasa care vorbeste atunci cand este intrebat in momentul in care se afla in fata unei persoane mai "superioara" din mai multe puncte de vedere Locatia(Oras): Arges - Pitesti Ce gen de muzica asculti? Cam toate genurile. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer:Nick : SULTANANivel : 34Nume folosite anterior: DeaNVechime pe server: 2 aniAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): O singura data pentru 3/3 fw Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/Tp3Hz Link cu faction history: http://bluepanel.bug...profile/SULTANAAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru KGB?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Niciodata Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): TW, RA Ai mai fost in clanul KGB?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu am fostCe alte jocuri mai joci?: Doar sa-mpCu cine te intelegi cel mai bine din KGB?: Ciury, Kyllo Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GABRiEL[] Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 neutru Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 (edited) Contra, nu ai nici macar un rank 5 in fh. Revin-o cu o alta cerere cand o sa faci un rank 5 + APLICATII INCHISE! Edited February 26, 2017 by Farki Link to comment Share on other sites More sharing options...
silekov Official Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Contra, aplicatii inachise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awwr Florin Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Contra, nu ai nici macar un rank 5 in fh. Revin-o cu o alta cerere cand o sa faci un rank 5 + APLICATII INCHISE! contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 aplicatii inchise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts