EXMiTAR. Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 (edited) Salutare, astazi am revenit cu niste moduri editate de mine. Video: Link download: http://www.girlshare.ro/3489746267.7 Link 2(daca nu merge primul): http://www110.zippyshare.com/v/k2CtvEKS/file.html Edited February 26, 2017 by Exmitar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iFallout OFFICIAL Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Frumoasa culoarea pe arme, insa skinul zici ca-i un cadavru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MaxSi Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Blureaza numele serverului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Blureaza numele serverului. Nu prea ar fi reclama, este in localhost deschis de mine pentru a filma si nu are treaba.. Frumoasa culoarea pe arme, insa skinul zici ca-i un cadavru. Fiecare cu ce-i place, mie imi place foarte mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TGTiRaN Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 naspa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munteanu Razvan Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Nu stiu ce ai editat tu la arme ca sunt cele din modpack ul samurai si chromu tot din pack, iar skin ul editat 10%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iPa1n. Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad3x. Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Cat de cat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 naspa ayaye nu-ti plc nu le iei Nu stiu ce ai editat tu la arme ca sunt cele din modpack ul samurai si chromu tot din pack, iar skin ul editat 10%. Am sters logo-ul Samurai, am schimbat chrom-ul, am pus logo-ul THOTH SOUND. La skin am sters ce era pe fata si spate, am pus o poza cu Neli, iar pe spate am pus text-ul si logo-ul THOTH SOUND. gg msk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Munteanu Razvan Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 ayaye nu-ti plc nu le iei Am sters logo-ul Samurai, am schimbat chrom-ul, am pus logo-ul THOTH SOUND. La skin am sters ce era pe fata si spate, am pus o poza cu Neli, iar pe spate am pus text-ul si logo-ul THOTH SOUND. msk Chromu e cel din pack bai si e usor sa pui o poza peste logo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Chromu e cel din pack bai si e usor sa pui o poza peste logo. Da, e chrom-ul din pack si n-am pus nicio poza peste logo, am STERS TOT ce era pe fata si pe spate si apoi am pus logo, poza si text-ul. bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos1337capone Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Bă fanule, de ce i-ai furat numele lui Neli de pe orange, slabule dai drumu la muls la fix vine caruta si pleci la pasune f** Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Bă fanule, de ce i-ai furat numele lui Neli de pe orange, slabule dai drumu la muls la fix vine caruta si pleci la pasune f** zic sa te calmezi prietene si sa-l intrebi cui i-a dat el teapa in vara ;) Vezi ca am niste videoclip-uri pe canal in care jucam in vara pe contul Neli, chiar un paint montage. am si dovezile de cand mi-a dat teapa da' csf, copilas sarac care da teapa pt un cont de 25 lei.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolling Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Bv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXMiTAR. Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Bv. mersicel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts