Jump to content

[RESPINS] Aplicatie SUltana - Rebon of Angeles

Ovidyu
 Share

Recommended Posts

Nume:  Ovidiu
 Varsta (reala):  20

Sex (M/F): M
 Tara de provenienta: Romania
 Orasul in care locuiesti: Pitesti

Care sunt hobby-urile tale?: Fotbal

Ce muzica preferi sa asculti? Muzica romaneasca

Esti la scoala/liceu?: Facultate

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Sincer, onest si respectuos

Nickname: Sultana

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o fire cu respect, responsabila, careia ii place mult sa iasa si sa se distreze cu prietenii. De asemenea sunt o persoana sociabila, cu un simt al umorului dezvoltat, desigur si aceasta in limita bunului simt. Pasiunile mele sunt fotbalul, baschetul si tenisul de masa. Imi place sa-i bine dispun pe ceilalti ori de cate ori am ocazia si se poate spune despre mine, de asemenea, ca sunt o persoana respectuoasa care vorbeste atunci cand este intrebat in momentul in care se afla in fata unei persoane mai "superioara" din mai multe puncte de vedere
 Link catre profilul din panel: 
http://bluepanel.bugged.ro/profile/SULTANA
 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/dv8a7
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: In primul rand este un clan unit, un clan respectat pe acest server si intr-un cuvand pot spune ca este ca o familie, si as vrea sa fac parte din aceasta familie sa fim toti la bine si la rau

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: KGB, Activatu
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Memberi inactivi si majoritatea nu aveau cei 7 ani de acasa

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Ma inteleg cu toti bine

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?:  Nu
 Esti constient ca cel mai
 important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?:  Da

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da

Edited by Ovidyu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.