Ovidyu Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 (edited) Nume: Ovidiu Varsta (reala): 20 Sex (M/F): M Tara de provenienta: Romania Orasul in care locuiesti: Pitesti Care sunt hobby-urile tale?: Fotbal Ce muzica preferi sa asculti? Muzica romaneasca Esti la scoala/liceu?: Facultate Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Sincer, onest si respectuos Nickname: Sultana Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt o fire cu respect, responsabila, careia ii place mult sa iasa si sa se distreze cu prietenii. De asemenea sunt o persoana sociabila, cu un simt al umorului dezvoltat, desigur si aceasta in limita bunului simt. Pasiunile mele sunt fotbalul, baschetul si tenisul de masa. Imi place sa-i bine dispun pe ceilalti ori de cate ori am ocazia si se poate spune despre mine, de asemenea, ca sunt o persoana respectuoasa care vorbeste atunci cand este intrebat in momentul in care se afla in fata unei persoane mai "superioara" din mai multe puncte de vedere Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/SULTANA Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/dv8a7 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: In primul rand este un clan unit, un clan respectat pe acest server si intr-un cuvand pot spune ca este ca o familie, si as vrea sa fac parte din aceasta familie sa fim toti la bine si la rau Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: KGB, Activatu De ce ai iesit din ultimul clan?: Memberi inactivi si majoritatea nu aveau cei 7 ani de acasa Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Ma inteleg cu toti bine Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da Edited February 26, 2017 by Ovidyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zultrax Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 FH dezordonat si ore putine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani21 Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 fh dezastru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.WeathoN Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 fh dezastru.+LP-ul care nici măcar nu-i tot acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 +LP-ul care nici măcar nu-i tot acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xGabor99 Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 +LP-ul care nici măcar nu-i tot acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Florian Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 fh dezastru. + suferinte la war, smr, sufera dq mai putin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliee Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 FH dezordonat si ore putine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidyu Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 fh dezastru. + suferinte la war, smr, sufera dq mai putin Prietene cred că încurci persoanele, nici măcar o dată nu am am scris absolut nimic când am murit la war. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts