Hummel Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: Ma numesc Sami EfeVarsta: Am varsta 18 ani.Autodescriere (~ 30 cuvinte): Salut ma numesc Sami, am 18 de ani sunt din Turkey, İstanbul, sunt un baiat calm, cu simtul umorului, ambitios, respectul este una din calitatile mele. Imi place foarte mult sa ma joc Sa:MP, si in timpul liber sa ies cu prieteni in oras . Locatia(Oras): Turkey, İstanbul Ce gen de muzica asculti? Pop. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : TURKEYMANNivel : 32Nume folosite anterior: Nu am avut. Vechime pe server: 2014-07-15 14:08:44 Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da, Moduri İllegale. Poza cu invitatie:http://hizliresim.com/r3mM71 Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/TurkeyManAi vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu . Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da , _007, BurN, [T] Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu . Ce alte jocuri mai joci?: Cs:goCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Yelawolf , PiCi Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 9/10 Experienta DM [ ()/10]: 8/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: Skype - samiefe De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Imi doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul respectat, cu "traditie" pe comunitate si cu membrii maturi. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu reputatia si comportamentul meu. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Desigur . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosso.Cross Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusickazz Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 neutru-pari inactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoNN. Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Neutru, esti inactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdvanC3 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 contra, ai clan din cate vad eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariFrinKu Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 contra, ai clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts