WelL Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Salut, de ceva timp nu imi mai intra in samp, am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. https://youtu.be/XjLO00ef8H0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad3x. Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 De la moduri este. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WelL Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 De la moduri este. Am zis ca am incercat sa intru fara moduri si tot nu merge. Citeste toata fraza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiveuS Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) Dezinstaleaza si sterge tot ce tine de Instalul actual si reinstaleazal dar in alta locatie . Ex daca il aveai instalat in C:\Program Files\RockstarGames\San andreas (instalul default) cand il instalezi seteaza folderul de instalare pe C:\Program Files\SA-MP (Locatia poate fi oricare alta atata timp cat difera de locatia initiala ) Edited February 27, 2017 by Watch_Dog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WelL Posted February 27, 2017 Author Share Posted February 27, 2017 am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiveuS Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. am dezinstalat tot ce tine de joc si l-am reinstalat iara, am incercat sa intru fara moduri si tot nu mergea. Am inteles ca ai reinstalat dar l-ai reinstalat in alta locatie ? Ti-am zis instaleaza-l in alt folder nu in cel in care il aveai instalat pana acuma . Dezinstaleaza si sterge tot ce tine de Instalul actual si reinstaleazal dar in alta locatie . Ex daca il aveai instalat in C:\Program Files\RockstarGames\San andreas (instalul default) cand il instalezi seteaza folderul de instalare pe C:\Program Files\SA-MP (Locatia poate fi oricare alta atata timp cat difera de locatia initiala ) Edited February 27, 2017 by Watch_Dog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keeper Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ai incercat sa schimbi cra ck-ul? Am patit din cauza cra ck ului sa nu mi intre in joc. Procesul se lansa, insa nu aparea jocul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3x Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 DEzinstaleaza GTA-ul sau sterge modurile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts