Razvan EN Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Salut BuGGed , am si eu o problema si accea este cand ma pun pe c si am o arma in mana iau slap si scrie "Nu poti folosi o arma in timp ce stai pe o masina" , tin sa precizez ca accest bug sau ce este el a aparut decand ma luat SERiFUL la teste tw. Dupa ce ma controlat m-ia dat respawn si m-am dus iar la paintball si cand m-am pus pe c am luat slap si scriia ce am spus mai sus. M-am conectat pe leptop si pe leptop merge adica ma pun pe c si nu se intampla nimic dar pe pc iau slap .. Eu nu ma prea folosesc de c pentru ca in general eu joc mai mult din picioare dar cand intru la paintball pe classic si vreau sa ma pun pe c sa dau cu m4 iau slap si sunt nevoit sa dau din picioare si se duc gloantele aiurea , daca ati putea rezolva accest bug . Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex.Bugged Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Doar tu ai acest bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skythius Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Este de la moduri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Bug invalid. Bugul nu a putut fi reprodus pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts