Jump to content

[Respins]Aplicatie Headless - Reborn of Angels

Recommended Posts

Posted

Nume: Bogdan Hentea
 Varsta (reala): 16.

Sex (M/F):  Masculin.
 Tara de provenienta: Romania. 
 Orasul in care locuiesti: Locuiesc in Sibiu.

Care sunt hobby-urile tale?: Motocrossul.

Ce muzica preferi sa asculti? Manele.

Esti la scoala/liceu?: Liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Sunt un baiat de treaba cu simtul umorului, glumet in limita bunului simt si darnic.

Nickname:  Headless

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Bogdan, sunt din Sibiu, sunt de treaba, glumet imi place foarte mult motocross-ul pe care il si practic in acelas timp iubesc si informatica, sunt un tip darnic cooperativ, ajut prieteni la nevoie si nu-i las la greu. 
 Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Headless
 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/2ZNCfNj
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Deoarece am prieteni prin accest clan si consider ca este un clan cu membri de treaba.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Da, am mai facut parte din West Gangster.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Nu mi-a placut deoarece era un spam ingrozitor.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Ma inteleg bine cu majoritatea.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?:  Nu.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?:  Da, am luat la cunostinta.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos:  M-am uitat peste majoritatea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.