Jump to content

[RESPINS] Aplicatie Teens's Family - HulKPT7. - Rank 5 National Guard 190 zile.

HulkPT7.
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: HulKPT7.
Level: 39.
Ore jucate: 1046.
Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/1tP79
Profilul de pe panel (link): greenpanel.bugged.ro/profile/HulKPT7.   (cel cu . la final)
Sanctiuni (poza de pe 'greenpanel.bugged.ro/lp'): http://imgur.com/a/QCs8x
Ce realizari ai avut pe server?: Rank 5 Paramedic LV, rank 5 National Guard cu 190 zile si 1046 ore jucate.
Ce jocuri mai joci ?: Counter Strike: Global Offensive.
De ce vrei sa intri in clan?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece am vazut ca majoritatea membrilor acestuia sunt din departamente si deoarece vreau sa vad cum mai este prin alte clanuri.
Din ce clan ai mai facut parte pana acum? De ce ai iesit din acesta?: AIM, am vrut sa incerc ceva nou si am ales Teen's Family.
Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: TroJaNu4U, r0uNNN1k7, Ashura, .RedBull, blackhunterxxx, Petrutz.
Ce planuri de viitor ai pe acest server?: Sa imi repar Faction History-ul si sa ajung sub-lider sau chiar lider intr-un departament.

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Cristian.
Varsta reala: 15 ani.
Descrie-te in minim 10 cuvinte: As putea incepe prin a spune ca ma  numesc Cristian, am 15 ani si sunt din judetul Dolj. Sunt o persoana normala, o persoana corecta, stapana pe sine. Sunt genul de om caruia nu ii place sa iasa in evidenta fata de celelalte persoane, genul de om care se integreaza foarte repede si usor intr-o comunitate.
Ce hobbyuri ai?: Imi place fotbal-ul si tot ce tine de domenul IT.

Iti place muzica? Ce genuri preferi?: Trap si manele.

Edited by HulKPT7.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.