Hummel Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 ★ Nume real: Sami ★ Nickname pe server:TURKEYMAN ★ Link de la profilul contului (panel): http://bluepanel.bugged.ro/profile/TurkeyMan ★ Varsta reala: 18 ani ★ Realizari pe server: Prietenii ★ Descrie-te in cateva cuvinte:Sunt o fire calma, cu capul pe umeri careia ii place sa se distreze. Sunt foarte sincer si cu bunul simt. ★ Pe cine cunosti din clan?: Wormytza,Furnik,Shoot _Down ★ Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa imi fac un FH frumos ★ Ce sanctiuni ai avut pe cont pana in prezent?: Warn si Ban. ★ De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece imi place tagul acestuia si am cativa prieteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furnik Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afone. Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 (edited) Neutru , sunt deja multe aplicatii deschise si putine locuri ,celelalte persoane au un FH mai bun decat al tau , poate pe viitor . Edited February 27, 2017 by Mihaita001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShaders97 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1remus Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bitza1993 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Ai fost acceptat de mult timp dar nu ai contactat pe nimeni. Aplicatie inchisa, Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts