Jump to content

[Acceptat]Aplicatie ElOmbre - Reborn of Angels

ElOmbre
 Share

Recommended Posts

Nume: George.
 Varsta (reala): 18 ani.

Sex (M/F): M.

Tara de provenienta: Romania.

Orasul in care locuiesti:Buzau.

Care sunt hobby-urile tale?:Boxul, Baschetul, Jocurile pe PC.

Ce muzica preferi sa asculti?: Toate genurile muzicale, mai putin rock.

Esti la scoala/liceu?:Liceu.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte:Atent, ambitios, romantic.

Nickname: ElOmbre.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte:Imi place sa ma consider o persoana de treaba, sociabila, cu cei 7 ani de acasa. Sunt o fire calma, imi place sa aplanez orice conflict fara a recurge la metode de violenta sau injurii. 
 Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/ElOmbre
 Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/xziIk
 De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa intru in acest clan, tocmai din momentul in care acesta s-a infiintat, dar la acel timp nu avea carcateristicile (/stats) necesare,iar acum dupa ceva vreme, mi-am facut curaj si am zis sa incerc. Imi place acesst clan, deoarece toti membrii acestuia sunt de elita, imediat creat a avut un succes foarte mare, iar ca un magnet a atras cei mai buni playeri ai acestui server.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Da, .sR, .Si, [AIM], .rT, 112 si multe altele.
 De ce ai iesit din ultimul clan?: Am iesit din ultimul clan cu scopul de a intra in Reborn of Angels.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Collapse, Walter, Allexandra, SinKode, Remzy, Claudiu[CraX], KimpRip, Ringhster, Kelmo,Napoleon, Zultrax, St4r, IHateLemon.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos:Da.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.