KennT. Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Informații din joc: Nick pe server:Ardei_Yute Level: 20 Ore jucate: 365 Vechime pe server: 2016-10-23 21:45:42 Link către profilul de panel: http://bluepanel.bug...file/Ardei_Yute De ce dorești să faci parte din acest clan?: In primul rand, am auzit ca sunt membrii foarte de treaba, stiu de caterinca, sunt cu capul pe umeri si consider ca pot face parte din clan. Poză cu invitația: http://imgur.com/a/Drig4 Membrii pe care îi cunoști din clan: KARiM si Smigal,Butter si Mr.Claudiu. Ai mai făcut parte din Southers Rocket? De ce ai iesit?: Nu am avut sa fac parte din clanul acesta. Sancțiuni recente: Ban: Jail 30 min. Ai mai fost în alte clanuri? Care sunt acestea?: Am avut multe clanuri, dar cel mai recent a fost Saint. Informatii din real-life: Cum te numești?: George. Ce vârstă ai?: 15 ani. Ce îți place să faci în timpul liber?: Sa ma plimb cu prietenii pe afara sau sa ma dau cu Skate board-ul. Descrierea personală (doar calitățile morale, fără cele fizice): Ma numesc George, am 15 ani si sunt din orasul Galati. Sunt o fire calma, careia ii place munca in echipa. Am un simt al umorului bine dezvoltat si incerc mereu sa imi depasesc limitele. Iubesc sa incerc lucruri noi. Sunt un om optimist, nu imi place minciuna si nici oamenii care se cred 'buricul pamatului'. Incerc mereu sa ii fac pe cei din jurul meu sa rada, fiind un tip sociabil si caruia ii place sa isi faca prieteni noi. Din ce oraș ești?: Galati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butter ULT Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Alexandru Budei Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Fh-ul tau lasa de dorit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby Iordache Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Meriti o sansa, hai sa fie un Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ms.Liviu Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oneex Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Fh-ul tau lasa de dorit. Sa vad daca iar suferi din nou pt neutru. Pacat ca nu poti da unsub de 2 ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheptrosu.sR Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Eu iti dau pro, chiar daca unii din colegii mei ti-au dat neutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew44 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiXTAPE. Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 ti-am dat un pro de incurajare, dar fh-ul tau nu e prea bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KARiM. Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts