easyw0w Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 După deschiderea topicului trebuie să urmaţi şi următorul model de postare: Nick pe server: easyw0w Level: 48 Preţ: Aștept ofertele voastre ( nu mă interesează mașini de colecție, doar bani sau mașini cu km/days normale ) Alte detalii: reply sau pm în joc sau pe forum. Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server: Level: Ofertă: Alte detalii: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarapuGeorgeFcsb Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Dovezi Productie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
easyw0w Posted March 12, 2017 Author Share Posted March 12, 2017 Dovezi Productie ? Nu am, nu mai joc. Face în jur de 500-600 în timpul săptămânii și 800+ lejer în weekend, întreabă ți prietenii care joacă de mult și mai joacă și acum pe server, nu am timp să stau să mai fac poze. Dacă te interesează aștept privat Link to comment Share on other sites More sharing options...
easyw0w Posted March 15, 2017 Author Share Posted March 15, 2017 UP. Prețul este 300KK ( Nu mai scad și nu am nevoie de alte biz-uri case, doar bani sau mașini ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danisolomon Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 Iti ofer pt Business un Infernus 2x + un Bullet 2x + 100kk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts