fernandofernando10 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) Informatii legate de SA:MP: Nickname:Ph1L. Level:40. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?Nu,numai joaca nimeni. Ore jucate:2583 Poza cu invitatia:Click. Profilul de pe panel (link):http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ph1L Sanctiuni (poza cu sanctiunile din panel):http://imgur.com/a/Sjwgv Cateva realizari pe server/ forum:Realizarile mele sunt orele jucate pe care le detin in acest moment si acest fh frumos. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Numai joc nimic , doar SA:MP. De ce vrei sa intri in clan:Doresc sa intru in acest clan deoarece sunt foate multi membri seriosi si cu un bun simt dezvoltat si foarte activi. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care sunt acestea?Da am mai facut parte din West Gangsters, _007 si Reborn of Angels. Care este ultimul clan din care ai facut parte si de ce l-ai parasit?Ultimul clan a fost Reborn of Angels , l-am parasit din motive personale. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara?Nu , nu am mai facut parte din acest clan. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'?Desigur. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:Helios , Zece_Centi , Romica , Daeso , xXdaniel20Xx , Ryzo , RaZZvaN ,Allexz , YoLLoKoV , Olimpik , Mihay7 . Care sunt planurile tale pe viitor?Nu am planurii momentan. Informatii legate de viata reala: Prenume:Fernando. Varsta reala:21 ani. Nationalitate:Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte:Ma numesc Fernando,am varsta de 21 ani si locuiesc in Ploiesti. Sunt o fire sociabila,ambitioasa si prietenoasa. In timpul liber imi place sa ies prin oras si sa ma distrez. Ce gen de muzica asculti?Ascult orce. Ce pasiuni ai?Fotbalul. Edited February 27, 2017 by Ph1L Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZZvaN. Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLLy Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Sa zicem ca meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ponel Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Sa zicem ca meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihay7 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianS. Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoLLoKoV Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miller Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXdaniel20Xx Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwuard09 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Meriti sa faci parte din acest clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MsD2008 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts