sTyLix.Bombardieru Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) Nume: Alexandru. Varsta (reala): Am 15 ani. Sex (M/F): Masculin. Tara de provenienta: Romania. Orasul in care locuiesti: Bucuresti. Care sunt hobby-urile tale?: Rugby si Fotball. Ce muzica preferi sa asculti?: Toate genurile. Esti la scoala/liceu?: Liceu. Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Serios, prietenos, politicos. Nickname: Des. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Sunt un baiat simplu care stie ce vrea de la viata si incerc lucruri noi tot timpul, sunt glumet si am simtul umorului dezvoltat. Sunt o fire optimista, stiu ce vreau de la viata, imi place sa-mi fac prieteni noi si sa cunosc oameni mereu, imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta pe mine, cred ca am din toate cate ceva, stiu ce vreau de la viata, inainte sa reactionez ma gandesc de doua ori inainte, dar ca orice alt om am si defecte. In timpul liber imi place sa ies impreuna cu prietenii prin oras si sa ma joc la calculator diferite jocuri. Mai multe detalii o sa aflati despre mine pe parcurs. Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bug...ro/profile/Des. Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): http://imgur.com/RWmjR1Z De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: In primul rand doresc sa fac parte din acest clan deoarece membrii au un comportament ok si dau dovada de bun simt. Vreau sa fac parte din aceasta familie si sa imi fac noi prieteni. In al doilea rand doresc sa intru aici deoarece este un clan frumos, cu membri deosebit de respectuosi, atenti, cu cei 7 ani de acasa si maturi. Acest clan imi place foarte mult. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da , am mai facut parte din .sR , [AIM] , KGB si mai multe. De ce ai iesit din ultimul clan?: S-a dat WIPE. Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Charlie. , .Dani , Shadey , R3aDy , Dann(Y). , RedHunTeR , Bless , SN3CKS , PauL . Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu , nu am altercati cu nimeni din clan. Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Desigur. Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Da. Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da , m-am uitat. Edited February 27, 2017 by DES.BOMBARDIERU Link to comment Share on other sites More sharing options...
St.WeathoN Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Să zicem un PRO, [/quitgroup]-ul acela nu dă prea bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S I N K O D E Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Să zicem un PRO, [/quitgroup]-ul acela nu dă prea bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RulzZ11 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Sper sa nu mai dai /quitgroup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliee Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Sper sa nu mai dai /quitgroup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin180492 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandor Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) Ai 500 de ore. Un qg la r2. Nu inteleg de ce ploua cu atatea PRO-uri degeaba. Ai mai aplicat si ai mai fost respins odata. Edited February 27, 2017 by Mandor Reborned Link to comment Share on other sites More sharing options...
CCXJack Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Ai 500 de ore. Un qg la r2. Nu inteleg de ce ploua cu atatea PRO-uri degeaba. Ai mai aplicat si ai mai fost respins odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClaudiuCraX Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ai 500 de ore. Un qg la r2. Nu inteleg de ce ploua cu atatea PRO-uri degeaba. Ai mai aplicat si ai mai fost respins odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R I U S Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Ai 500 de ore. Un qg la r2. Nu inteleg de ce ploua cu atatea PRO-uri degeaba. Ai mai aplicat si ai mai fost respins odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xGabor99 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Ai 500 de ore. Un qg la r2. Nu inteleg de ce ploua cu atatea PRO-uri degeaba. Ai mai aplicat si ai mai fost respins odata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDey Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts