Jump to content

The Russian Mafia - Regulament intern si informatii


elys2
 Share

Recommended Posts

- In acest topic gasiti informatii aditionale regulamentului general.

The Russian Mafia se ocupa cu traficul de arme, droguri si cucerirea turfurilor.

(!) Cand intri in mafie esti automat arms dealer.

 

- Regulamentul general al factiunilor de mafii il gasiti aici.

Spoiler

 

Despre mafii 
Mafiile au rolul de a cuceri teritorii in cele 3 orase si de a obtine materiale si droguri.

Spoiler 
 • Sunt 18 turf-uri in LS, 18 in LV si 18 in SF. Pentru a cuceri un turf, un membru de rank 4+ trebuie sa dea attack. Dupa attack va porni un cronometru de 20 minute.
 • Daca minim un membru din mafia care a atacat turf-ul se afla pe turf dupa cele 20 minute, mafia care a atacat castiga turful.
 • Daca toti jucatorii care fac parte din mafia care a atacat mor sau ies din turf, turf-ul ramane mafiei pe care il detinea inainte.
 • Daca acestia nu parasesc turful, mafia care strange cele mai multe puncte la sfarsit de war castiga.
 • Se poate da /attack intre orele aflate in programul de vara - program

 

Reguli generale
- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.

Spoiler 

          exemple:
           - pentru limbaj vulgar la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
           - pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.

           - semnele obscene (_|_, _()_ etc.), sunt sanctionate cu FW.

           - limbajul vulgar cenzurat (sugi p***, sa te ***, f** pe m*** etc), este sanctionat cu FW.
           - injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
           - jignirile usoare ('n00bul draq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.
           - limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.

- spam-ul pe chatul factiunii este interzis. Se sanctioneaza cu amenda/AV/FW/uninvite, in functie de situatie.

Spoiler 

           exemple:
           - spam de 3 ori - amenda, de 4-6 ori - AV, de 7-8 ori - FW, de 9 ori+ - uninvite.
           - spam este considerat la un interval de maxim 3 secunde, si se sanctioneaza daca scrie acelasi cuvant/grup de cuvinte de mai multe ori: 'fvr' 'fvrrrr' 'fvrrr'. Daca cuvintele au alt sens nu se pot sanctiona: 'sal' 'cf' 'ms'.

- trebuie sa respectati liderul & subliderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch (DM)/drive-by (DB) facut aiurea se sanctioneaza cu AV/Uninvite. Uninvite se acorda doar in situatiile grave. 

Spoiler 

            exemple:
           - cei care ataca un jucator fara motiv sunt sanctionati cu AV.
           - calcarea/atacarea altor jucatori cu un vehicul se considera Drive-By (DB) si se sanctioneaza cu AV.
           - cei care ataca alti mafioti in timpul unui WAR in afara zonei de WAR sunt sanctionati cu FW.
           - deathmatch-ul excesiv (omoara mai multi jucatori intr-un interval scurt de timp) este sanctionat cu uninvite.
Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.

- deathmatch-ul este permis pe un jucator daca acesta va ataca fara motiv si aveti dovada video, sau poze clare.

- daca observati probleme ale colegilor de comportament pe chat-ul /f, sunteti rugati sa trimiti un PM liderului/subliderului pentru a sanctiona membrii. Conducerea nu poate si sa organizeze factiunea si sa verifice in permanenta chat-ul /f.

- este interzis sa faceti plangere unui coleg din factiunea voastra, puteti contacta liderul/subliderul printr-un PM pe forum. Motivele pentru care puteti reclama un coleg din aceeasi factiune sunt: "Scam" respectiv "Other'' (abuz, c-bug, etc)". 
- membrii factiunii (inclusiv subliderii) trebuie sa apartina unei grupari (arms/drugs) sau sa detina functia de tester. Liderul are 72 de ore dupa intrarea in factiune sa ii seteze gruparea. 
- jucatorii care nu detin job-ul stabilit de conducerea factiunii pot fi sanctionati cu FW.
- membrii factiunii se pot folosi de materialele (/order) si drogurile factiunii, in afara war-urilor, doar cu acordul liderului/subliderului. Membrii ce se folosesc de materialele/drogurile factiunii fara acordul liderului/subliderului in repetate randuri vor fi sanctionati cu FW. Uninvite, in cazuri grave.
- abuzul de /order pentru consumarea materialelor factiunii va fi sanctionat cu uninvite cu 100FP.
- comanda /tie folosita pe un jucator se sanctioneaza cu FW. Folosirea comenzii in mod abuziv poate duce la uninvite.
- folosirea comenzii /fvrespawn in mod abuziv se sanctioneaza cu FW la prima abatere, iar uninvite la urmatoarea abatere.

-pentru acumularea a 3 amenzi intr-un interval de 24h sunteti sanctionati cu Fw.
 
Reguli activitate
- jucatorii de rank 1 care nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite cu FP, indiferent de motivul pentru care nu si-au terminat raportul de activitate. Membrii de rank 2+ vor primi un avertisment la primul raport de activitate incomplet, dar vor trebui sa recupereze punctele de activitate in urmatorul raport. Avertismentele expira automat dupa 20 zile. jucatorii care au un avertisment si nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite fara FP.
- jucatorii care lipsesc la war (inclusiv subliderii) si nu sunt invoiti de catre lider sunt sanctionati cu FW. Se pot face maxim 5 cereri de invoire intr-o luna. Trebuie sa aveti minim 3 zile in factiune pentru a pune o cerere de invoire.

Spoiler 

           exemple:
           - cererile de invoire se pot face in orice zi de war-uri. Chiar si toate 5 cererile intr-o saptamana cu conditia ca in restul zilelor, sa va prezentati la war-uri.

           - se tine cont de cand ati intrat in factiune, inclusiv de ora respectiva. Daca ati intrat in data de 7/7/2017 ora 16:30, nu puteti pune pentru data de 10/7/2017 o cerere de invoire. Nu aveti cele 3 zile in factiune necesare. Daca intrati la ora 10:00, in a 3-a zi de war-uri va puteti invoi.
           - se considera o luna de cand a fost luata prima cerere de invoire. De exemplu, daca a fost pusa prima invoire in data de 03/07/2017, iar la sfarsitul lunii se fac inca 4 cereri, incepand cu 03/08/2017, se pot face alte 5 cereri de invoire.

Liderii trebuie sa anunte inainte de war-uri daca decide sa ii respinga cererea de invoire unui membru. In caz contrar liderul este sanctionat.

- neprezentarea la o sedinta sau antrenament fara a posta o cerere de invoire este sanctionata cu FW. Tot cu FW pot fi sanctionati si jucatorii care sunt AFK in timpul unei sedinte/antrenament.
- se poate acorda un singur FW pentru neparticipare la activitatile factiunii intr-o zi.

Spoiler 

Daca un jucator lipseste la toate war-urile dintr-o zi si la sedinta care e in aceasi zi, acesta va primi un singur FW).

- evidenta war-uri se face pe panel de catre lideri/sublideri. Se poate face pana in ziua urmatoare de war-uri (inainte cu o ora). Trebuie sa participati la minim jumatate din war-urile avute. Liderii/subliderii posteaza in topicul de sanctiuni, atunci cand nu sunteti prezenti la minimul de war-uri necesar

Spoiler 

Daca au loc 4 war-uri, trebuie sa participati la minim 2. Daca au loc 5 war-uri, 2.5 = 3, deci la minim 3 deoarece nu puteti participa la 2.5 war-uri.
Se considera o absenta de la war doar daca timpul pe turf este de 0:00. Nu are legatura cu kill/death. Deci daca sta cateva secunde pe turf, este considerat prezent. Daca pe parcursul war-ului jucatorul nu vine la war/este afk, este datoria liderului sa ia masuri si sa il sanctioneze. Pentru AFK in timpul war-ului acesta primeste FW. http://yellowpanel.b...o/group/war/620 - http://yellowpanel.b...o/group/war/598 -2 exemple de war-uri de cateva minute. Daca esti cu echipa faci secunde: in primul war de la The Rifa cel mai mult un membru a stat 1:51 sec pe turf si cel mai putin 13 secunde, iar de la Ballas, mai mult de jumatate au stat cateva secunde. Daca un jucator sta cu echipa, poate sa faca secunde pe turf, mai mult de 0:00. In al 2-lea war acelasi lucru.
War-ul nu se ia in considera daca toti membrii/mai putin de jumatate din membrii au 0:00. Atata timp cat jumatate, sau mai multi jucatori au secunde pe turf, este clar ca se putea participa la acel war, si oricum conteaza jumatate de war-uri, nu conteaza toate war-urile dintr-o zi.

 

Regulament war
- este interzis sa mergeti pe cladiri inaccesibile inainte de inceperea war-ului. Se sanctioneaza cu warn si FW.

Spoiler 

            exemple: 
            - este permis sa urcati doar pe cladiri pe care puteti ajunge de jos (fara slap de la masina, fara vehicule etc.).

            - este permis sa urcati pe cladiri cu ajutorul colegilor (push).

- jucatorii care se deconecteaza fara a anunta pe /f inainte sau primesc kick pentru AFK in timpul unui war pot fi sanctionati cu FW. Este interzis sa stati AFK cand aveti war.
- jucatorii care ataca mafiotii adversi in afara turfului pot fi sanctionati de lider cu AV. Nu sunt sanctionati jucatorii care se afla la limita turfului. 
- jucatorii din fiecare grupare au obligatia sa detina materiale/droguri in timpul war-urilor pentru a ajuta membrii. In caz contrar sunt sanctionati cu FW

Spoiler 

            exemple: 
            - membrii gruparii arms dealer trebuie sa detina materiale pentru a vinde arme membrilor. Membrii gruparii drugs dealer trebuie sa detina droguri pentru a vinde membrilor.

- comanda /eject folosita pe colegi in timpul war-urilor, fara un motiv bine intemeiat, se sanctioneaza cu FW.
- daca un membru nu respecta organizarea liderului/subliderului in timpul war-urilor, risca sa primeasca FW. Acelasi lucru si pentru comportamentul agresiv la adresa conducerii.

Spoiler 

Daca refuzati sa veniti pe turf sau sa va grupati cu echipa, la somatia liderului/subliderului, riscati sa primiti FW.

Daca folositi orice limbaj agresiv la war-uri, si aduceti insulte la adresa organizarii/conducerii, acestia au dreptul sa va sanctioneze cu FW.
Situatii de limbaj agresiv: sublider praf, lider praf, mars/pleaca spus liderului/subliderului, etc.
In cazul in care, conducerea are dovada clara ca mergeti singuri pe turf, pentru a pierde war-ul intentionat, riscati sa primiti FW.
Este important sa va grupati atunci cand conducerea solicita. Orice abatere de la aceasta regula se sanctioneaza cu FW.

- spam-ul pe chat-ul factiunii de catre sublideri este permis doar in scopul organizarii la war. In caz contrar, sunt sanctionati cu FW la prima abatere, uninvite la urmatoarele. Regula este aceeasi si pentru lideri.

 

Lista amenzi/prime

Spoiler 

Amenzi importante
Pentru folosire materiale atunci cand nu sunt war-uri (+1000 materiale) se primeste amenda in valoare de 1.000.000$. 
Pentru spam facut de 3 ori pe chat-ul factiunii se va primi o amenda in valoare de 3.000.000$.
 
Fiecare punct pentru 'worst score' se inmulteste cu 250.000$, pana cand ajunge la scor de 17+ sau -17, -18, etc, atunci suma maxima este de 3.000.000$.
Best cu scor mai mic de 3 nu se plateste. Acelasi lucru si in situatia in care obtine worst score de -2, -1, etc. Incepand cu scor de -3 se plateste worst.
Amenzile pentru worst se primesc doar daca mafia pierde war-ul. In cazul in care war-ul este castigat, nu se primeste amenda.
 
Worst score la war: 
Exemple:
Worst score de -3 250k (750.000)

 

Alte amenzi optionale
Pentru intarziere la war-uri (se conecteaza dupa ce au inceput) - 500.000$.
Pentru Caps Lock pe /f - 3.000.000$.

Pentru spam pe /f - 3.000.000$
Ex: "VINO MA", "LA MINE MAA", "ACUM AM ZIS", "VINO MA la mine".
* daca face spam si foloseste in acelasi timp si caps lock, se acorda o singura amenda.
** amenzile optionale se acorda doar daca doreste liderul. In cazul in care, se sanctioneaza un membru pentru asta, trebuie toti membrii care se abat de la regula sanctionati in viitor.
 
Amenzi in cazul in care prezenta este obligatorie la sedinte
Pentru intarziere la sedinta - 500.000$.
Pentru AFK in timpul sedintei - 1.000.000$.
Pentru deranjarea sedintei, la prima abatere - 1.000.000$, iar apoi se acorda FW.

 

Prime

Bonusul acordat unui membru pentru Best Score nu poate depasi suma de 500.000$/kill, pe serverul Blue, iar pe restul maxim 250.000$/kill. Se poate acorda bonus si daca un jucator face lista de kill-uri la un war. Pot sa primeasca bonus si jucatorii responsabili cu amenzile sau testerii. 
Toate bonusurile se stabilesc in topicul 'Prime/amenzi' aflat in forumul fiecarei factiuni.
 
Subliderii/liderii nu primesc amenzi deoarece fac parte din conducerea factiunii, dar nu pot beneficia de prime.

 

 

 

Skinuri
- membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii. Daca este la prima abatere, i se comunica ca are timp 24 de ore sa schimbe skin-ul, in caz contrar primeste FW. La urmatoarele abateri se poate sanctiona direct cu FW.

- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al factiunii.
 
Reclamatii factiuni
- liderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar jucatorul care a facut reclamatia are dreptul sa refaca reclamatia. Reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel de catre admini.
- subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderul, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.

- dovezile mai vechi de 24 de ore nu sunt luate in considerare. Toate dovezile trebuie sa contina data, ora, numele jucatorului si al serverului, fara sa fie editate (fara incercuire, etc).
- in cazul in care nu aveti 10 ore jucate, sau aveti suspend pe panel, puteti trimite liderului PM pe forum cu dovada, si neaparat sa specificati de ce nu ati putut face o reclamatie. Dovezile de pe alte conturi nu sunt luate in considerare.
- dovezile facute pe panel sunt acceptate doar daca este facut un video in care se da minim un refresh pe pagina. Pentru a evita situatiile in care se falsifica dovezile.

 

Moduri si cheat-uri

Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), aici sunt incluse si modurile care credeti ca sunt permise (spre ex.: mousefix), moduri ce modifica animatiile (ped.ifp, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile.

Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent (spre ex.: LastActivityView, UsserAssitView) va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.
Programele folosite special pentru a curata urmele (exemple: R-wipe, Ccleaner, etc) sunt strict interzise. Folosirea lor in timpul war-urilor, sau inainte de a da datele adminului, este strict interzisa si se pedepseste cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Regula este aceeasi si pentru folosirea recenta a programelor de la TW.
Este strict interzis sa folositi CMD.exe in timpul war-urilor sau recent. Folosirea lui poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
Neactualizarea procesului CMD.exe sau a programelor de la TW, in cele 2 programe WinPrefetchView si LastActivityView, poate duce la ban 3 zile, la prima abatere, iar apoi ban 7 zile la urmatoarele abateri, pentru neactualizare programe prefetch (TW).
Este strict interzis sa aveti urme de coduri in calculator. Folosirea lor, chiar si in trecut, este pedepsita cu ban 90 de zile pentru Cheats (TW).
Modificarea fisierului samp.dll se sanctioneaza tot cu 7 zile.
Este interzis sa mutati/stergeti fisierele executabile (.exe) rulate recent, daca au fost folosite inainte de control sau in intervalul war-urilor. Se sanctioneaza cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Fisierele executabile rulate recent trebuie justificate si prezentate adminului la somatia acestuia.
O lista mai complexa cu moduri permise si interzise gasiti in acest topic: bugged.ro/coduri

 

Moduri permise

Un executabil al jocului ce contine mouse fix, si este permis, puteti gasi aici - bugged.ro/mousefix

Un pachet de ped-uri permise puteti gasi aici - ped.ifp
 

Desfasurarea testelor TW

Este important sa va comportati exemplar atunci cand sunteti supusi la un control TW. Limbajul vulgar sau insultele la adresa administratiei nu sunt permise si se pedepsesc cu ban pe o perioada mai lunga de timp.
Testele TW se fac atat cu programul AnyDesk cat si cu Teamviewer (in cazul in care si adminul si jucatorul au licente).
Programul AnyDesk se poate descarca gratuit accesand urmatorul link - bugged.ro/control
AnyDesk: Inainte de a accepta ca un admin sa se conecteze la voi in calculator, este indicat sa aveti bifata doar permisiunea 'Allow to take control'. 
Un exemplu privind permisiunile aveti atasat mai jos, in cadrul unui spoiler.
Se comunica adminului 'AnyDesk-Address'. Pentru a copia adresa de acolo apasati click dreapta, si alegeti "Copy Address".

Spoiler 

 

 
Comenzile factiunilor:

Spoiler 

- [/f] sau [/g] este chat-ul factiunii.

- [/gdeposit materials/drugs/money], comanda folosita pentru a depozita in seiful HQ-ului materiale / grame de droguri / bani.
- [/heal] pentru a primi 100% HP, comanda disponibila doar in HQ.
- [/order] pentru a cumpara arme. Odata ce cumperi arme din HQ, folosesti materialele din seif.
            - order 1 pentru Deagle.
            - order 2 pentru Shotgun.
            - order 3 pentru M4.
            - order 4 pentru Ak47.
            - order 5 pentru Mp5.
            - order 6 pentru Rifle, doar rank 4+.
            - order 7 pentru Katana, doar rank 4+.
- [/turfs] pentru a vedea teritoriile detinute de mafii.
- [/togf] pentru a inchide chat-ul factiunii.
- [/showmotd] pentru a arata mesajul zilei stabilit de conducerea factiunii.
- [/getdrugs] pentru a lua droguri din HQ. Costa 500$/gram.
- [/attack] Comanda ce poate fi utilizata doar de la rank 4+.
- [/fvrespawn] pentru a putea face ca masinile factiunii sa reapara. Comanda ce poate fi utilizata doar de la rank 5+.
- [/raport] pentru a vedea raportul de activitate necesar in fiecare saptamana.

 

 

 

Jobs:

Sunteti obligati, ca la war sa aveti jobul conform gruparii din care faceti parte. Cine incalca aceasta regula risca   Faction Warn (FW)

 

Organizarea Factiunii:

Liderul impreuna cu co-liderul au un ultim cuvant in luarea oricarei decizii.

Aveti obligatia de a asculta de orice membru cu rank mai mare sau egal cu al vostru, deoarece fiacere parere sau sfat conteaza.

 

Salarii:

S-a făcut un update cu sistemul /givesalary, veţi primi salariu în funcţie de câte ore a-ţi jucat în săptămâna respectivă.

*Sedinta se anunta de lider cu cateva zile inainte.

 

 Rank-up:

-Rank 1 se primeste automat cand intrati intr-o factiune.
-Rank 2 
se poate primi dupa minim 2 saptamani de la intrarea in factiune.
-Rank 3 se poate primi dupa minim 2 saptamani de la acordarea rank-ului 2.
-Rank 4 se poate primi dupa minim 1 saptamana de la acordarea rank-ului 3.
-Rank 5 se poate primi dupa minim o saptamana de la acordarea rank-ului 4.

-Rank 6 este co-lider-ul, el poate primi rank 6 oricand vrea liderul sa-i dea o sansa.

 

 

Raport saptamanal:

-Raportul saptamanal este obligatoriu pentru toti membrii factiunii.

-Rapoartele sunt resetate automat, odata ce ati intrat in factiune, aveti timp 7 zile la dispozitie sa bagati raport saptamanal.

-Cine nu posteaza raportul de activitate, risca UNINVITE la rank 1, la rank 2-5 se primeste prima oara av ce expira dupa 20 de zile, dupa primiti uninvite.

 

Raport:

Gruparea arms dealer trebuie sa posteze 100.000 materiale pe saptamana.

Gruparea drugs dealer trebuie sa posteze 300g de droguri pe saptamana.

 

 

Programul war-urilor:

War-urile sunt obligatorii pentru toti membrii, cine lipseste fara motiv primeste Faction Warn.Luni:20:00

Luni: 20:00-22:00

Miercuri: 20:00-22:00

Vineri: 20:00-22:00

Duminica: 20:00-22:00

Edited by LucKy27
 • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Update:

 

 

Cu ce se ocupa Corleone Family.

 

 

Corleone Family este o mafie din Los Santos foarte respectata cu membri de elita care  se ocupa in special cu War-uri, trafic de arme, droguri, targuri, spalarea de bani, trafic de masini, cu antrenamente, eventuri, ofera playeri-lor care au nevoie refill ; repair.

 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

21/03/2013 Familia Corleone are alianta cu Familia Yakuza. Vreau sa ii respectati si sa ii ajutati cand va cer ajutor. (Sa le dati arme gratis, refill / repair gratis.) Nu vreau sa aud ca le furati masinile si ca nu ii ajutati.

Link to comment
Share on other sites

Sunt 18 turf-uri in LS si 18 in LV. Pentru a cuceri un turf, un membru de rank 4+ trebuie sa dea attack. Dupa attack va porni un cronometru de 15 minute.


 


Daca minim un membru din mafia care a atacat turf-ul se afla pe turf dupa cele 15 minute, mafia care a atacat castiga turful.


Daca toti playerii ce fac parte din mafia care a atacat mor sau ies din turf, turful ramane mafiei ce il detinea inainte.


 


Reguli: 


- este interzis sa cereti ajutor din partea playerilor ce fac parte din alta factiune sau civili. Cei ce-s prinsi ca ajuta o mafie din care nu fac parte la war vor primi kick la prima abatere si /warn la urmatoarea abatere.


- este interzis sa va ascunteti in locuri greu accesibile ( map bugs ). Nu va ascundeti in spatele unei usi, sub apa folosind animuri etc. Se Primeste /kick la prima abatere, /uninvite la urmatoarea abatere.


- este interzis sa va ascundeti pe cladiri inalte. E war, nu concurs de ascuns pe cladiri. Se primeste /kick la prima abatere, /uninvite la urmatoarea abatere.


- este interzis sa folositi masini in war. Mafiotii sunt dati automat afara din masini in zona de war. Daca reusiti cumva sa ramaneti in masina nu inseamna ca asta e ceea ce trebuie sa faceti. E bug abuse. Se primeste /kick la prima abatere, /uninvite la urmatoarea abatere.


- C-Bug - /kick la prima abatere, /warn + /uninvite la urmatoarea abatere.


 


Ce aveti voie sa faceti:


- sa va luptati.. fara a abuza de buguri, de a va ascunde, de a incerca sa trisati in orice mod posibil. 


 


Se poate da /attack intre orele 12:00 - 00:00.


Politistii au dreptul de a veni la war si a ii lua pe cei ce au wanted. 


Nu se ia wanted la war. Daca nu vreti sa fiti intrerupti de cop, nu veniti la war cu wanted.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 3 months later...
 • 4 weeks later...
 • 2 months later...
 • 1 month later...
 • 3 months later...
 • 3 months later...
 • 1 year later...
 • 10 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.