Razvan EN Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Salutare bugged sunt iDesire dupa green , am intalnit si eu o problema nu stiu cu siguranta daca este bug , acum 2 saptamani o saptamana si ceva ma luat SERiFU la tw , dupa ce m-ia dat respawn am mers iar la paintball si cand am apasat c sa ma pun cu m4 pe c , luam slap si scriia ca Nu poti folosi arma cand stai pe masina ... Nu zic ca a facut SERiFU ceva dar de atunci nu mai merge nu stiu ce are , poate a pus o comanda pe mine , habar nu am .. Daca puneti sa ma rezolvati si pe mine .. Fac si el lvl si vreau sa intru intr-o mafie si daca nu am c nu prea pot juca ma intelegeti ? Sar gloantele peste tot daca trag din picioare .. Deci mai pe scurt iau slap si imi scrie in chat Nu ai voie sa folosesti arma pe masina .. Multumesc! Scuze pentru double post , acum am vazut ca a raspuns cyber la cererea mea .. Bine ok daca nu e bug atunci ce este? Imi fac asa doar pe bugged .. Pe alte servere merge .. Deci in nici un caz nu este de la mine .. Si nu am moduri am modurile lui JustiN atat. Rog sa se faca ceva nu stiu , sa pot si eu sa joc ca un player normal fara sa iau slap cand ma pun pe c! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberNeticK Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Probabil este din cauza unui mod. Acest bug nu apartine de server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts