BogdanNR1 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Nickname: NUSUNTBOGDANv6.9 Serverul pe care joci: M-am apucat astazi de BLUE. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: M-am saturat de toti admini incapabili de pe rivala si am venit aici unde nu se da asa usor ban din spec sau sa isi dea CRASH la teste TW / SUPREMO / AMMY ADMIN / ETC Cum ai aflat de bugged.ro?: Stiu BUGGED de la un prieten. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: STAFF-ul era incapabil! In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Incerc sa intru si eu intr-o mafie sa filmez si eu ceva WAR-uri ;) ! Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 14 ani si locuiesc in Oradea, Judetul Bihor. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev in clasa a 8-a. Care este serialul tau preferat?: Nu am un serial preferat, nu prea ma uit ;) !!! Ce alte jocuri joci?: CSGO, LEAGUE OF LEGENDS, ETS2 Ai altceva de adaugat?: BUGGED FOR THE WIN !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A-Josh Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Welcome, dar mare greseala iti spun din propia experienta P.S toti sunt de seama ta se distreaza cand da un ban :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bicu Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Wc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts