Jump to content

[RESPINS] Aplicatie Gabbi[] - Reborn of Angels

Gabi
 Share

Recommended Posts

Nume: Sorin.

Varsta (reala): Am 15 ani.

Sex (M/F): M.

Tara de provenienta: Romania.

Orasul in care locuiesti: Bucuresti.

Care sunt hobby-urile tale?: Alergatul, plimbatul cu bicicleta, baschetul si SA:MP-ul.

Ce muzica preferi sa asculti?: Ascult cate putin din toate genurile.

Esti la scoala/liceu?: Scoala.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: Creativ, descurcaret si prietenos.

Nickname: Gabbi[]

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma numesc Sorin, am 15 ani si sunt din Bucuresti. Sunt sociabil, prietenos si glumet, in limita bunului simt, desigur. Vreau sa urmez cariera militara, mai exact la Colegiul Militar "Dimitrie Cantemir" Breaza. In aceasta perioada ma pregatesc din greu pentru probele sportive, dar am timp si de SA:MP si de scoala.

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Gabbi[]

Sanctiuni recente (poza): http://imgur.com/a/o5X5t . Am avut doar un warn si un mute, care sunt date gresit deoarece nu eram eu acel player care a injurat. Se poate vedea in aceasta reclamatie. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/737880

De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa fac parte din acest clan deoarece este unul din preferatele mele. Membrii acestuia, din cate stiu eu, sunt cu capul pe umeri si de treaba. Este unul dintre cele mai respectate clanuri de pe server si ar fi o onoare sa fac parte din el.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am mai facut parte din : .wk, [AIM], ZEW, .Corleone, .Sir, Blue. si multe altele.

De ce ai iesit din ultimul clan?: Am iesit din ultimul clan (.wk) deoarece nu prea mai era activitate pe clan si am vrut sa incerc si altceva.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: Energy, Mallboro, Euphoric, Charlie.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?: Nu, nu este.

Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?: Da, sunt constient.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Informatii"?: Desigur.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da.

Edited by Lewandowski..

zidiHAH.png

Nu prea mă încântă FH-ul tău şi nici sancțiunile pentru limbajul vulgar din LP.

Acele sanctiuni au fost scoase deoarece playerul care m-a reclamat a gresit nickname-ul. Nu eu am injurat.

Oricum sunt respins, am facut off si am 4 contra.

Edited by Lewandowski..

Acele sanctiuni au fost scoase deoarece playerul care m-a reclamat a gresit nickname-ul. Nu eu am injurat.

Oricum sunt respins, am facut off si am 4 contra.

Păi trebuia să specifici în paranteză faptul că au fost sancțiuni acordate greşit, împreună cu o dovadă în acest sens, evident. Aşa poate spune oricine, cred că mă-nțelegi.

Păi trebuia să specifici în paranteză faptul că au fost sancțiuni acordate greşit, împreună cu o dovadă în acest sens, evident. Aşa poate spune oricine, cred că mă-nțelegi.

Da, te inteleg. Dar am specificat acel lucru si am dat si link-ul postului (dovada ca am primit acele sancțiuni in mod gresit).

Ok, succes si tie pe blacklist prietene, comentezi ca un nob.

Tu te-am injurat in niciun fel, nu am de ce sa fiu pus. Dar ma rog, faci ce vrei. Consider ca nu am gresit cu nimic, eram oricum respins, doar mi-am spus punctul de vedere.

Edited by Lewandowski..

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.