Jump to content

[Respins]Aplicatie LEGiON. - Reborn Of Angels

legion come 1v1
 Share

Recommended Posts

Nume: Cristi.
 Varsta (reala): 14 ani. 
 Sex (M/F):  Masculin.
 Tara de provenienta:  Romania.
 Orasul in care locuiesti: Pitesti.

Care sunt hobby-urile tale?: Fotbalul, ciclismul si tenisul de masa(ping-pong).

Ce muzica preferi sa asculti? Rap, trap, manele(rare ori).

Esti la scoala/liceu?: Scoala.

Cum te-ai descrie doar in 3 cuvinte: De treaba, cu simtul umorului, modest.

Nickname:  LEGiON.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Salut, ma numesc Cristi si am 14 ani. Sunt o fire comunicativa, sociabila si foarte orgolioasa. Am cei 7 ani de acasa, stiu sa ma comport si imi place sa lucrez in echipa. Sunt gen-ul de om care nu abandoneaza ceva foarte repede, pana nu ajung unde mi-am propus, nu ma las batut. In timpul liber imi place sa ma joc fotbal, sa ma plimb cu bicileta si alte sporturi. 

Link catre profilul din panel: http://bluepanel.bug.../profile/LEGiON. (cu punct). 
 Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): http://imgur.com/a/Cgaxj   /// http://postimg.org/image/6yfyvq7pd/ (weathon)    Acele ultime doua jail-uri sunt date din greseala, la fel si acel ban de la kosovoy. Se vede oricum ca am fost debanat. 

De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?:  Pai in primul rand, e un clan foarte respectat, cu membrii foarte ok, de treaba si cunoscuti. Vreau sa imi faci prieteni noi  prin intermediul acestui clan.

Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?: Da, am facut parte din multe clanuri: [47], [AIM], KGB., sR. etc.
 De ce ai iesit din ultimul clan?:  Am fost dat afara, nu stiu exact motivul.

Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi: CCXJack, PauL., Allexandra, Adrian., Jauca, Blinder etc.

Exista un membru din clan cu care nu te intelegi?:  Acum ceva timp, ma certasem cu WeathoN dintr-un nimic, niste suferinte aduse din partea amandurora la niste duele, cred ca i-a trecut si lui.
 Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea si respectul fata de el si de membrii?:  Bineinteles.

Ai luat la cunostinta cele precizate in topicul "Regulament & Rank-Up & Informatii"?:  Da, desigur.

Ai aruncat o privire si peste celelalte topicuri? Ar putea sa iti fie de folos: Da, mereu am urmarit topicurile clanului.

Edited by LEGiON.BICICLIST

Eu sincer nu țin ură prea mult pe cineva şi uit destul de repede anumite suferințe/certuri etc. dacă acestea nu persistă. Îți dau un KkGBfsL.png Ştiu că uneori sunt impulsiv, iar în PD cum e destul de stresant, mai apar şi chestii de genul, dar sunt trecătoare. Menționez că şi eu am ca hobby tenisul de masă şi ciclismul.😉

Edited by Reborned WeathoN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.